Buna
eu sunt fata si cred ca conteaza pana la urma si atractia fizica dintre 2 persoane
eu cred ca apreciez 30% aspectul fizic iar restul tine de sinceritate, iubire...etc
sper ca te-am ajutat
Pentru mine ( caz rar ) conteaza 0 %.
ce conteaza pentru mine la o fata e cum e ea din cap pana in picioare, de la gesturile ei pana la felul in care vorbeste.
fata ideala nu e neaparat una cu sanii sa ii sara afara si fundul sa prajesti oua pe el . fata ideala trebuie sa aiba acel ceva care o face speciala in felul ei.
Vibers9 deci sa inteleg ca daca vine una la tine la care ii lipsesc 5 dinti si restul is negri, are parul ca o matura, e grasa si plina de bube si pute, tu o sa o iei sa fie iubita ta pentru ca are un suflet inocent?
@baby nu am zis asta dar nu aspectul e ceea ce o face speciala fata de celelalte fete, ci tot ce inseamna fata aia...de la cum miroase pana la cum tine un pahar in mana si cum rade .
asta era ideea
acum daca arata ca un **** pe doua bete iti dai seama ca nu se uita nimeni la ea. dar conteaza sa fie completa sa nu ii lipseasca nimic din gura si na... sa fie feminina.
Mutubal întreabă: