| miauu a întrebat:

Pentru baieti:Cati dintre voi ati platit o femeie de 5 stele pentru nevoi personale?hee hee

Răspuns Câştigător
| drumurile a răspuns:

Sunt fata dar pot sa raspund eu? daca au bani toti au facut asta, daca nu au, nu au facut pentru ca nu au cu ce sa le plateasca, garantat asa e cum spun eu, dar e logic ca ei niciodata sa nu recunoasca, niciodata, nici macar atunci cand ii prinzi in fapt

11 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

5 stele? Adica sa aiba 3 sani, sa semene cu Eva Mendez sau Jessica Alba? Sau ce inseamna?
Pentru nevoi personale folosesc toaleta. Tu te plictiseai si-ai spus sa pui si tu o intrebare, nu?

| miauu explică:

Nu m-am plictisit flav
numai ca voiam sa ii arat lu varmiu ca e singuru care o dat bani pe asa ceva
laughing

| adi a răspuns:

Eu nu, astept sa ma plateasca ea pe minewinking

| psihox a răspuns:

Ce e aia dama de companie?

| Palagandrei7 a răspuns:

De ce sa o platesc cand o pot seduce?

La mine sunt 2 variante cand e vorba sa ma culc cu una din astea:
1. Te culci cu mine?
2. Nu te culci? te violez.

| MoNsTeR a răspuns:

Io n-am platit ca n-am banilaughing. sunt elev si nu po sa merg la parinti sa le zic de ex"tati, imi dai si mie 150 euro sa merg la curve"laughing... dar nah deocamdata vreau sa-mi gasesc o prietena(iubita) si nu sa merg la curve:-p. oricum mai intai fiecare barbat ar trebui sa aiba o iubita nu sa faca casting pe centuralaughing iar apoi sa zicem ca ar merge o data sa vada cum ii cu una de 4 stele pentru ca alea de 5 stele sunt rezervate la hotel pentru bashtanilaughing. si mnoh un barbat ar trebui sa cucereasca o femeie si sa faca sex cu cuceririle lui nu cu prostituatele

| spot a răspuns:

Idem Flav laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru nevoi personalelaughing Doar nu o pun sa ma spelelaughing
Iti taie popa limba daca spui: SEX?
Femeie de 5 stele
Am platit cateva sute de euro si nu doar o data. Daca e sa apelez la serviciile unei astfel de femei, pai s-o fac cu una pe care merita sa arunci banii.
Prostitutia e cea mai veche meserie si n-o sa moara niciodata. Insa nu stiu cati isi permit una de lux(5 stele).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta pe care o am nu cred ca am nev de asta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

0 lei daca ar fi sa fac sex fac cu dragostea mea adevarat cu care intretin o relatie lunga nu cu jigodii bolnave de sifilis si sida si ce mai au ele sexul se face din dragoste nu pe bani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

d vreo 8-9 ori ca doar nu stau sa le nr.laughingsi raR gasesti una dotata full optionshee hee