Sunt fata dar pot sa raspund eu? daca au bani toti au facut asta, daca nu au, nu au facut pentru ca nu au cu ce sa le plateasca, garantat asa e cum spun eu, dar e logic ca ei niciodata sa nu recunoasca, niciodata, nici macar atunci cand ii prinzi in fapt
5 stele? Adica sa aiba 3 sani, sa semene cu Eva Mendez sau Jessica Alba? Sau ce inseamna?
Pentru nevoi personale folosesc toaleta. Tu te plictiseai si-ai spus sa pui si tu o intrebare, nu?
Nu m-am plictisit flav
numai ca voiam sa ii arat lu varmiu ca e singuru care o dat bani pe asa ceva
De ce sa o platesc cand o pot seduce?
La mine sunt 2 variante cand e vorba sa ma culc cu una din astea:
1. Te culci cu mine?
2. Nu te culci? te violez.
Io n-am platit ca n-am bani. sunt elev si nu po sa merg la parinti sa le zic de ex"tati, imi dai si mie 150 euro sa merg la curve"... dar nah deocamdata vreau sa-mi gasesc o prietena(iubita) si nu sa merg la curve:-p. oricum mai intai fiecare barbat ar trebui sa aiba o iubita nu sa faca casting pe centura iar apoi sa zicem ca ar merge o data sa vada cum ii cu una de 4 stele pentru ca alea de 5 stele sunt rezervate la hotel pentru bashtani. si mnoh un barbat ar trebui sa cucereasca o femeie si sa faca sex cu cuceririle lui nu cu prostituatele
Pentru nevoi personale Doar nu o pun sa ma spele
Iti taie popa limba daca spui: SEX?
Femeie de 5 stele
Am platit cateva sute de euro si nu doar o data. Daca e sa apelez la serviciile unei astfel de femei, pai s-o fac cu una pe care merita sa arunci banii.
Prostitutia e cea mai veche meserie si n-o sa moara niciodata. Insa nu stiu cati isi permit una de lux(5 stele).
anonim_4396 întreabă:
Mihaela024 întreabă: