| mister08 a întrebat:

Pentru baieti : ce ati alege? o femeie matura de 40 de ani sau una tanara de 20? motivati raspunsul.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| Damian a răspuns:

Una la 20 clar, iti dai seama la una de 40 toata pielea aia in plus si ridurile alea, uhhhhh, plus ca e galeata, tate lasate, daca mai trage si un bas cand o freci...

| Narfundo a răspuns:

Daca sunt bune"... as alege fata de 20 srylaughing.

| Derye a răspuns:

20 clar.
40 e deja prea mult. Desi unele femei de 40 arata chiar bine, pentru ca stiu sa se ingrijeasca.

Răspuns utilizator avertizat
| WickedBoy a răspuns:

20 categoric.laughingNu sunt chiar asa galeti.adica unele sunt mai galeti la 20 decat la 40 dar asta elaughing

| Marijuana a răspuns:

Nu`s baiat dar iti sp ceva laughing nimeni nu ar alege p`aia d 40[doar daca ar avea bani], sincer cand il vad prietenii pe strada ce o sa spuna:Ce faci mha? Ai iesit cu ma`ta mare la plimbare?

Acu` serioslaughing

| clauss a răspuns:

Depinde cum arata, pe mine ma atrage picioarele la o femeie, daca le are drepte si frumoase, nu mai conteaza daca are 20, s au 40

| lovenotsex a răspuns:

O femeie nu trebuie neaparat sa aiba 40 ani ca sa fie matura. Dar la varsta mea bineinteles ca una de 20 ani.

| Asfalt a răspuns:

Depinde cum arata. In mare 40 e cam mult, dar as prefera-o pe una de 30. Astea de 20 sunt prea rusinoase si de cele mai multe ori neexperimentate si plictisitoare si nu doar despre sex vorbesc.

| Daviiiiiid a răspuns:

20 :X.chiar daca am numai 12 laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 21de ani, am avut parte de ambele variante, cea de 40 e buna pentru ca te invata multe pe care le folosesti in viitor, sa stii ce sa faci cu cea de 20 de ani, daca prindeti una mult mai mare decat voi, sa nu ezitati sa faceti de toate cu ea, ca nu o sa regretati...

| Gentlemann a răspuns:

Ce am alege pentru o noapte sau pentru casatorie? evident aia de 20 pentru casatorie. dar pentru sex...mai salbatic, merge si aia de 40, pentru ca stie meserie si nu comenteaza cand e o ia in guritabig grin

| Ionut_Ciocan_1995 a răspuns:

Pentru o aventura merge o femeie mai matura (30-40 ani ), are mai multa experienta in pat din care poti sa inveti. Dar, pentru o relatie de lunga durata, sau daca vrei si o famile, este indicata o femeie cu varsta mai apropiata de cea a barbatului. Acum, fiecare barbat cu preferintele si principiile lui. Unora le plac femeile tinere, altora cele mai mature. Asta nu inseamna ca un barbat mai tanar si o femeie mai invarsta ca el, sau viceversa, nu pot avea o viata fericita impreuna. Varsta e doar un numar, conteaza sufletul omului si ca sentimentele ce ii leaga sa fie adevarate.