Mda buna intrebare...pai as intreba care e cauza ca a facut-o, insa pentru mine nu e ceva normal
Cred ca mi-as dori teribil sa o cunosc pe cealalta.
Si apoi pe amadoua odata.
Daca si-ar insela prietenul cu o fata...ar trebui sa va dea ceva semne de intrebare nu? nu ar fi vina ei ca o fata ar satisface-o mai mult din toate pct de vedere decat un baiat...smack
Fetele care umbla si cu femei si cu barbati se numesc bisexuale nicidecum "lezbience" hehe
Ce poti sa faci decat sa te desparti de ea si sa uiti tot ce a fost? Sa o bati sa ii dai in cap pentru ce? Pentru ca tu nu ai fost suficient de bun si a plecat la altul/alta. Eu nu i-as face nimic.
Buna intrebare As vrea sa le vad in actiune pe amandoua in fata mea cred . Sau ceva de gen.
Mei Toby, ce intrebare, iti spun eu ca nu are cum sa se intample asta)), daca era lesbi sa zic asa, cu siguranta nu se combina cu un baiat), asa ca nu are cum sa insele o fata un baiat, cu o alta fata si asta nu se numeste inselatparerea mea, ma bag si eu unde nu prea imi fierbe oala, dar nu aveam cum sa trec peste intrebarea asta... m-am facut inteleasa? ...hai pup...pa pa!
Eu as certa-o si i-as spune ca nu mai vorbesc cu ea daca nu imi face cunostina cu ea
anonim_4396 întreabă:
lucyaneya întreabă: