| Anonima22042020 a întrebat:

Pentru băieți: ce ați prefera o fată cuminte, timidă care nu cedează usor(in privința sexului mă refer) sau o fată care ar face-o mai rapid? In cazul in care se intampla sa o cunoașteti de o perioada mai lunga și începeți sa ieșiți de exemplu. Și de care tip de femeie considerați ca e mai usor sa va îndrăgostiți?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Alea jucăușe, nebunatica, geloase, care ii place caternica

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O fată care gândește la relația în care este, ca un început al unei relații pe termen lung. Sexul ușuratc și trecător, sau mai tărziu, sau mai repede, nu este suficient, ca să mă întereseze.

| Sofer a răspuns:

Sunt sătul de fete timide. Am șteptat 3 luni și tot spune ca poate o sa ne vedem. Se lasă foarte greu... E inutil sa pierd timp aiurea dacă nu e cu picioarele pe pământ.
Prefer una mai dezghețata. Nici prea timida dar nici sa cedeze ușor sexual la prima sau a doua întâlnire.

| SG1995 a răspuns:

Sincer întotdeauna am admirat o femeie dezinvoltă, sigură sine, capabilă să dezvolte ușor o conversație, știe că e atractivă și întoarce ușor priviri. Dacă o astfel de femeie se îndrăgostește de tine, ți-a pus Dumnezeu mâna-n cap.

| Apokales a răspuns:

Depinde ce urmareste fiecare, unii vor doar sex, deci vor vrea sa treaca repede peste conversastiile lungi si inutile pentru ca nu asta urmaresc de fapt. Tind sa cred ca indiferent cat de colerica este o fata, cand intra in contact cu persoana de care este indragostita o lasa mai moale. Totusi sunt atras de o fata mai timida, este ca si cum are un mic secret, un mister pe care vreau sa-l aflu. Sexul nu ma intereseaza ca vine, mai devreme sau ceva mai tarziu, cat timp are statutul de iubita a mea.

| NotNamed a răspuns:

As prefera.o pe cea care este timida si cuminte. Activitatea sexuala nu ma obliga sa o las, pana la urma personalitatea ma atrage, nu cum da din fund. Daca ii este rusine sa faca anumite gesturi sau nu ii plac o accept asa cum e, n.am nimic impotriva. Daca este geniul de cre(s)tin indictrinat care nu o face pana la casatorie si doar in zilele calendaristice cand este permis sexul atunci clar n.am ce cauta cu o asa femeie, sexul contează putin dar mentalitatea asta de crestinism fanatic mi se pare un handicap mental si are repercursiuni toata viata pe toate domeniile.

| alexalx1234 a răspuns:

O fată timidă și cuminte, dar în ziua de azi nu prea mai găsești...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In niciun caz una care crede ca daca face sex ii face vreo favoare barbatului.
Sexul vine atunci cand ambele parti se simt pregatite, nici mai devreme nici mai tarziu. Si mai important decat sexul, este sa arati ca iubesti persoana respectiva.
Iti garantez ca atunci cand vei cunoaste un tip potrivit pentru tine nici nu iti vei mai pune problema asta despre "cand e bine sa faci sex" pentru ca lucrul asta se intampla nu se planifica. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesantă întrebarea

Categoric fata cuminte și timida care nu cedează ușor, doar că aici e important să specific

Ea nu cedează ușor pentru că nu vrea sa fie simplu nu pentru că nu mă dorește ci doar pentru că nu are inca suficientă încredere

Însă dacă noi deja suntem apropiații de o bună bucată de timp sau mai ales suntem împreună, nu e in regulă nici să dureze foarte mult

Aici cred că este vorba despre un echilibru

Răspuns utilizator avertizat