anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru baieti: ce culori va plac cel mai mult la lenjeria intima a fetelor?(oferiti mai multe variante) Conteaza daca sunt aceeasi culoare ambele piese?

Edit: intreb daca conteaza culoarea pentru ca majoritatea fetelor au mai multi chiloti decat sutiene, nu isi iau tot timpul set, deci se mai intampla sa nu aiba piese potrivite zilnic. Prin culori diferite vreau sa zic daca de exemplu combina negru cu roz, sau rosu cu alb sau combinatii de culori care merg impreuna.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Culoarea rosie, este culoarea dragostei, creste adrenalina in creier, da conteaza, sa fie de acelasi culoare

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Https://www.theregister.co.uk/2006/07/07/the_odd_body_colours/
What colour is the most sexually attractive?
Red: Passion, energy, excitement, danger, speed, impulsive action, stimulation, assertiveness, aggression, strength, sex, revolt, war

| Freya1 a răspuns:

Eu sunt femeie dar pot sa iti spun ce mi-a raspus iubitul meu cand l-am intrebat si eu niste chestii...
"Daca te iubesc iti sta bine in orce. Daca iti iei o lenjerie, doua sexi pentru ca vrei sa imi faci o surpriza si te simti bine e ok, daca nu oricum in casa ai cel mult chiloti pe tine, iar in oras nu te dezbrac"...

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

STIU ELE MULT PREA BINE CUM SA FACA ACELE COMBINATII; dar important este cum "se debaraseaza" de lenjeria intima, "atunci cand incepe dansul".winking

| miksajon a răspuns:

În viziunea mea, lenjeria intimă a femeii ar trebui să lase multă piele la vedere, prefer negrul, albul şi culorile neutre.

| lolzdhan a răspuns:

Da conteaza evident. Eu tind sa cred ca e in functie de persoana, mie mi-ar placea si verde turcoaz.