Fata perfecta ar fi fata De care te indrgostesti asa cum este ea, chiar daca ea (exemplu) este blonda si tie iti plac brunetele sau ori ce alta culoare.
Domnisoarele de pe centura, macar recunosc ca sunt prostituate asta imi place cel mai mult la ele.
Poi fata perfecta pentru mine ar trebui sa arate:
Un ten deschis la culoare,parul de culoare saten, nu prea inalta, sa fie in pas cu moda
Pai,bruneta,ochi albastrii daca se poate:X, sa stie cum sa se imbrace si sa fie isteata
Sa se imbrace larg.1:65 saten, caprui, sa fie de caterinca.
Greu gasesti in Romania!
Bruneta (merge si blonda) desteptuta,frumusica,sa se imbrace nitel sexy (nu ca parasutele alea -.-) sa se uite si la suflet nu numai la fizic,sa petreaca mult timp cu mine, sa fie intelegatoare, inimoasa/dragastoasa, si sa ne iubim amandoi si sa nu insele-.- sau alte apucaturi de curva
Poate toti ziceti ca aspectu nu conteaza. dar nu mai mintiti. aspectul conteaza dar foarte mult si genu de fata cu care stai. stau cu o domnisoara de 3 ani si sincer dupa ce am cunoscut-o nu am fost niciodata tentat so insel, sa ma uit la fundu la una pe strada etc. exista o chestie de compatibilitate aici, nu se rezuma numai la atractie, desi joaca un rol important. raspunsul meu, e fata care te face sa zambesti chiar si cand te enerveaza la culme. putini inteleg ce am scris da acei putin care o fac poate gasesc o explicatie mai buna ca a mea