Am sa iti raspund la aceasta intrebare doar prin niste cuvinte: Emotie,stabilitate psihica,drama, iubire, prosperitate, singuratate, inteligenta si comedie.Incearca macar jumatate din aceste cuvinte sa le introduci in viata ta si vei fi asa cum iti doresti.
O sa iti raspund si eu, chiar daca sunt fata.
Cea mai buna cale prin care poti impresiona un baiat e sa te porti natural, sa nu te prefaci. Adevarul iese la iveala intotdeauna.
Nu iti face griji, or sa te observe ei.
Scuze ca rasp la intrebarea asta, avand in vedere ca e adresata baietilor dar cred ca ar trebui sa fii tu insuti. daca chiar esti asa cum spui sigur va remarca.succes!
Nu trebuie sa te scuzi, dimpotriva iti multumesc ca vii cu o parere, da asa sunt eu, doar sa nu dau senzatia de "fata rece" cu atitudinea aceasta. Radem, glumim dar nu sunt genul care sa permita obraznicii. Multumesc Bianca!
Am citit rasp care i l-ai dat lui Alexu51 despre faza cu amicii.asa a fost si la mine.eu chiar sunt,, fata rece,, deoarece imi plc.mi se potriveste.si acum sunt cu el! deci, fiecare are atitudinea lui, si nu trebuie schimbata.bine la mine fata rece e cu cei de care nu imi pasa, pentru ca in grupul meu, sau cu el mai ales, o las mai moale.succes si ma bucur ca te-am ajutat, sper ca te-am ajutat
Multumesc Bianca! Apreciez. :-)
Cu multa placere, sper sa iti iasa.dar am o intrebare, ai zis ca vine o saptamana, de cat timp nu l-ai mai vazut? daca nu e prea deplasata intrebarea...
E venit de o saptamana. Anul trecut, de anul trecut.
Asta da coincidenta! eu am tinut legatura cu el prin mess, pentru ca eram in tari diferite, iar sa vb la tel e mai greu.totusi relatia de prietenie, a ramas la fel, iar acum am trecut la urmatorul nivel...tu cum ai tinut legatura?
Traiasca Yahoo Messenger! Pai sa stii ca la fel. Cam mare coincidenta, dar uite ca se intampla. Pot zice ca te inteleg perfect!
Ai ceva din gingasia unui elefant nu?Scuze nu m-am putut abtine Pai fii tu, sigur esti fata serioasa si fata gingasa in acelasi timp deci Succes.
Chiar ca e mare coincidenta! poate va merge pana la capat si veti fi impreuna.acum ca sa nu o mai lungesc pentru ca sincer sunt foarte curioasa, el de unde vine?
Germania. Al tau?
E uite de aici se duc coincidentele.al meu vine din irlanda.
Cand esti in preajma lui si este plictisit s-au suparat fa-l sa zambeasca dar cu glumite bune nu proaste, iar ca sa pari serioasa ii spui si tu ca are ochi frumosi ca arata bine. etc. Sper ca te-am ajutat.
Scrii mare pe o pancarda ca esti o fata serioasa si gingasa sigur o sa vada ce-i areti.
Acum daca imi permiti o intrebare de la mine pentru tine.Noi BAIETI cum vreti sa va impresionam? Nu raspunde daca este prea exagerata.
anonim_4396 întreabă: