| OOodesOOo a întrebat:

Pentru baieti:
~cum trebuie sa fie o fata pentru a va cuceri? :X

fundoi mare de totwinking
:*:*:*

Răspuns Câştigător
| alexander_2811 a răspuns:

In primul rand sa fie de treaba, sociabila, draguta si sa aiba acel ceva SPECIAL [care sa-mi placa]care difera de la fata la fata.Asta e fata care ma poate cuceri...

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

laughing cu mine nu poate niciuna chiar daca mar cicali toata ziua la cap as respingeowinking

| baru a răspuns:

Salut. Raspund scurt. Sa fie femeie. Iar noi barbatilor, ne plac, foarte mult, femeile. Pa

| foxi a răspuns:

Sa fie tare buna! Depinde de varsta! Nu o sa ceri sani perfecti la 14 ani, nici minte prea multa!

| Dan a răspuns:

Cum ai vrea sa fie o fata? Sa iti spun eu: desteapta, bine simtita(7ani de acasa sa aiba), harnica, iubareata.Noroc!happy

| Alexa_4801 a răspuns:

Chiar daca e pentru baietihee hee raspund si euhappy

fiecare cu gusturile luihappy gusturile nu se discuta
unui baiat poate ca nu i se pare ca esti atragatoare iar altul poate sa fie mort dupa tinehappy deci nu trebuie sa fii intr-un anumit fel ca sa te placa un baiat

Succes:*

| ecstasy:* a răspuns:

Am sa incep cu un salut wave cum a spus si alexander sa aiba acel ceva special sa aiba simtul umorului sa fie dragura sensibila sociabila si sa ma inteleg cu ea

| OOodesOOo explică:

Ms pentru raspunsuri:*

| sincron44 a răspuns:

Hmmm.
O fata trebuie sa fie draguta, sa am ce vorbi cu ea, sa avem diverse chestii in comun, sa fie sociabila, amuzanta, originala, unica, si printre cele mai importante lucruri sa stie sa spuna te iubesc si sa apecieze romantismul, pe care eu l-as oferi fetei pentru care am sentimente.
Si sa ma poata intruma pe calea cea buna.