In primul rand sa fie de treaba, sociabila, draguta si sa aiba acel ceva SPECIAL [care sa-mi placa]care difera de la fata la fata.Asta e fata care ma poate cuceri...
Salut. Raspund scurt. Sa fie femeie. Iar noi barbatilor, ne plac, foarte mult, femeile. Pa
Sa fie tare buna! Depinde de varsta! Nu o sa ceri sani perfecti la 14 ani, nici minte prea multa!
Cum ai vrea sa fie o fata? Sa iti spun eu: desteapta, bine simtita(7ani de acasa sa aiba), harnica, iubareata.Noroc!
Chiar daca e pentru baieti raspund si eu
fiecare cu gusturile lui gusturile nu se discuta
unui baiat poate ca nu i se pare ca esti atragatoare iar altul poate sa fie mort dupa tine deci nu trebuie sa fii intr-un anumit fel ca sa te placa un baiat
Succes:*
Am sa incep cu un salut cum a spus si alexander sa aiba acel ceva special sa aiba simtul umorului sa fie dragura sensibila sociabila si sa ma inteleg cu ea
Hmmm.
O fata trebuie sa fie draguta, sa am ce vorbi cu ea, sa avem diverse chestii in comun, sa fie sociabila, amuzanta, originala, unica, si printre cele mai importante lucruri sa stie sa spuna te iubesc si sa apecieze romantismul, pe care eu l-as oferi fetei pentru care am sentimente.
Si sa ma poata intruma pe calea cea buna.
wonderfully întreabă:
anonim_4396 întreabă:
IIIx333III întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: