anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(Pentru baieti) Cum va place o fata? Sa fie mai directa ( sa va spuna tot ce are pe suflet chiar daca ar durea) sau mai timida ( sa fie sufletista si atenta)?

Răspuns Câştigător
| Flaviucu a răspuns:

Toate variantele in acelasi timp. Eu as prefera sa imi spuna adevarul chiar daca m-ar durea, sa nu imi ascunda nimic, sa nu aiba secrete fata de mine. Cred ca orice baiat isi doreste asta de la o fata, vrea sa stie totul despre ea, tot ce se petrece in viata ei, daca sufera, ce probleme are, pentru ca vrea sa o ajute. "Sa fie sufletista si atenta", da sa fie atenta la unele cuvinte pe care le adreseaza si sa fie sufetista, in acelasi timp directa fara sa ascunda nimic.

| anonim_4396 explică (pentru Flaviucu):

Mss m-ai lamurit laughing puppy dog eyes

| Flaviucu a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa cresti mare

12 răspunsuri:
| KasdfghjNY a răspuns:

Mie cel putin imi platie sa fie intre, adica nici sa ma injure direct ca doamne nu am salutat-o pe facebook, nici sa isi incarce sufletul cu tot! Sa i pese de mine, sa avem o relatie bazata pe incredere si dragoste.Normal ca la mine e 100% nevoie de creier, deci pitipoancele se exclud in cazul meu e.e

| Smileygirl23 a răspuns (pentru KasdfghjNY):

Frumosbig grin stiu ca nu suntem pe fb, dar ai un like mare de la mine.

| stalo a răspuns (pentru KasdfghjNY):

Totul se reduce la facebook pana la urma. sa-mi bag ****

| KasdfghjNY a răspuns (pentru stalo):

Imi pare rau daca ti-am dat impresia asta, dar am dat un exemplu bun parerea mea.Pentru ca acum majoritatea fetelor ce le-am vazut isi fac din 2 in 2minute poze cu botic si fac comentarii gen: ''Iti dau like si share!'' happy

| JIJ a răspuns:

Timida si atenta.

| DaniAdrian a răspuns:

Sa fie ea insasi...

| TwiXXXie a răspuns:

A 2-a parte laughing

| asclepius a răspuns:

Conteaza si tipul de baiat, crezi ca unui golan ii pasa ce o doare pe fataoh go on

| Razorsharp a răspuns:

Daca nu spune ce are pe suflet inseamna ca in relatie nu este comunicare. Orice relatie fara comunicare se destrama.Asta merge in amdoua sensurile, adica si la baieti si la fete.

| Parizzianu a răspuns:

Principalul e sa fie ea insasi daca e directa sa nu se abtina ca se vede si daca e timida sa ramana asa, nu dupa 3 luni sa ai impresia ca e alta persoana!