In primul rand trebuie sa spun ca nu vreau o fata extrem de frumoasa, gen zeita. Prefer o fata draguta. Asta insemnand o fata care se ingrijeste si arata cat de cat bine. Ca sa imi placa fata trebuie sa dea dovada in primul rand de bun simt. Apoi sa arate ca ii pasa, ca are un suflet bun. Trebuie sa fie indrazeata, sa aiba initiativa. Sau cel putin atunci cand eu fac un gest sa imi raspunda, sa ma provoace. Caut la ea o pasiune anume. Un vis pentru care sa lupte. Ceva profund. Vreau o fata care stie ce vrea de la viata. Si o fata care stie ce cauta la un baiat. Sa stiu ca daca imi acorda atentie inseamna ca depinde numai de mine daca va fi sau nu o relatie. Vreau o fata sincera si comunicativa. O fire deschisa. Genul de fata care sa stie sa se fereasca de prietenii falsi si sa isi arate afectiunea fata de cei care pentru ea conteaza. Vreau o fata care crede in iubirea adevarata si vrea o astfel de relatie sincera. Fara orgolii, fara jigniri, fara insleat, fara minciuni. Ceva frumos. Atat cat e sa dureze. Si neaparat vreau o fata care e pasionata de cunoastere asa cum sunt si eu. Cam asta ar fi in principiu. Ar fi mai multe de spus dar e destul de greu sa exprimi in cuvinte chiar totul.
Nu ma intereseaza aspectul unei fete mai mult ce fel de fata e poate fi miss Romania 2010, 2011, 2012 daca e fitoasa si rea...
ar trebui sa fie de treaba, prietenoasa, NEgeloasa
Pai cum sa incep... ce v-ar atrage pe voi la o fata? cum ati vrea sa fie? cum sa se poarte cu voi?
Sa-i dai impresia ca se lasa usor, dar in realitate sa il duca de nas: P
oricine e barbat adevarat ar intelege si ar aprecia asta