Fiecare are slabiciunile lui. Pentru mine ar fi feminitatea, silueta, farmecul, atitudinea si abordarea. Fiecare persoana e unica, si fiecare sentiment e diferit. Statisticile de obicei sunt imprecise. Eu spre exemplu nu apreciez prea mult surprizele cat o euforie calma care dureaza.
Depinde...
de exemplu eu ca baiat cand plac o fata o studiez. si incep sa'mi fac lectiile.
cand am strans ce imi trebuie. actionez.
si intru in vorba amiabil cu ea.
acum depinde de baieti.
unii sunt mai tari de caracter si ii dai repede peste cap.
stii cum? pentru ca atunci cand vad fete frumoase si atletice" li se urca neuronii la cap.
si incep sa se gandeasca la exitare si-asa-mai-departe. stiti-voi-la-ce.
aia mai slabutzi de inger cedeaza mai. nu stiu cum sa zic. pentru ca zic in sinea lor ca "nu am fata de asta" sau "uite ce buna e si. daca ar fi a mea." si se rusineaza tare daca ai pune ochii pe ei.
fapt total gresit din partea unui baiat sa se intimideze...
si fiecare fata are slabiciuniile ei.
deci sfat ar fi sa te uiti la ei. sa ii analizezi...
nu sa le dai lumea peste cap si? ce faci apoi?
ia unu care iti place nu injecta venin in toti aiurea.
uitete; te atent la el. vezi cum se manifesta... dai de inteles ca vrei ceva de la el.
vorbeste cu cineva apropiat lui.
apoi ataca tu daca nu vrea el.
poate o fi timid. sau nu stiu.
uitandu; te la el si zambindu'i il ratacesti.
Incearca sa fii inventiva si sa fii tu cea cu initiativa astfel incat sa nu se plictiseasca, sa aveti tot timpul ceva interesant de facut si de discutat, sa apari cu noutati, astfel el va fi surprins, in acelasi timp sa fii calda si apropiata lui. Nu imi vine sa cred ca iti dau ponturile cum as cadea eu in cap dupa o fata
Sa fie placuta, sa am cu cine vorbi, si sa aiba caracter ca daca sta slab in acest ultim domeniu, poa' sa arate ea super model pe mine nu ma impresioneaza. Lucrurile difera de la baiat la baiat si gusturile difera. Daca esti interesata de cineva este bine sa vezi care sunt pasiunile lui, valorile lui, cat de inteligent este, ce principii are si daca exista compatibilitate in aceste zone atractia vine de la sine. Exista o vorba: "birds of the same flock fly together" sau mai pe romaneste "cin' se aseamana se aduna". Nu cauta sa impresionezi asa in general, la plesneala si sa incit baietii mai ales sexual ca poti sa dai de vreun badaran sau de vreun obsedat care sa-si bata joc de tine si ar fi pacat. In plus, vrei ca cineva sa te placa pentru cine esti tu ca persoana nu pentru cat de sexy esti sau cat de bine poti sa joci teatru ca sa-ti cada in plasa. Fii tu insati si lasa sa vina cel care te va place asa cum esti! Iar daca si tie iti place de el, atunci e un inceput dupa care urmeaza multa, multa comunicare, prietenie si apoi insuratoare :-) Succes!
Prinde-l cu alta. asta sigur l-ar surprinde si i-ar da lumea peste cap)))))))
Mda... ce Raspunzi uzuale depinde de persoana de carcater fii tu insati. Fata nu a intrebat cum sa fac un baiat s ao placa a intrebat cum sa il suprinda ceea ce e total diferit. Sa surpzi o persoana nu insema sa nu fii tu insait insema sa fii imprevizibil adica sa faci lucruri la care el nu se astepta de exemplu poti sa oragniezi o seara la el sau la tine acasa sa cumperi vin si sa va imbatati, sau sa te imbraci cat se poate de sexy dar nu obscen si sa i i dansezi, poti sa il ei sa dansati in ploaie, poti sa faci pe inabordabila si sa il fixezi tot timpu cu privirea asta tine.
Vino cu idei mergeit la fotbal. la teatru, cineva, patinoar, astazi prindeti parul maine lasa til pe spate ideea e ca in fiecare zii sa fi altc ceva sa nu tie rutina