| eeeel a întrebat:

Pentru baieti, daca ati stat un an cu ofata dar nu ati facut dragoste, cum ati reactiona daca ceilalti baieti v-ar intreba asta? Le-ati spune adevarul sau din orgoliu i-ati minti? Sincer!

18 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pentru mine personal, intrebarea asta nu-si mai are rostul, dar cred ca pot sa-ti raspund ca, in majoritatea cazurilor, prietenii adevarati vor stii adevarul, fara sa intrebe, iar "prietenii" de conjunctura vor fi mintiti intotdeauna, pentru "salvarea" aparentelor, sau cum zici tu, a orgoliului.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!

Dacă le spui că stai cu ea din dragoste nu pentru sex cu siguranţă se va găsi cineva să radă, iar dacă se spui că aţi făcut-o or să îţi ceară detalii.
Cel mai bine ar fi să le spui că ai facut-o, dar să nu le dai nici un alt detaliu pentru că dacă inventezi cam cum ar fi fost, probabil prietena ta va fi pusă intr-o postură incomodă.

O zi frumoasă! happy

| DeeaMarry a răspuns:

Si de ce ar trebui ma rog sa le dai tu socoteala?
Ei iti dau de mancare? Ei te imbraca? Ei iti dau bani? Nu! Si atunci?
Ce tine de relatia cu iubita ta trebuie sa ramana strict intre voi doi. Nu cred ca ti-ar conveni daca ea ar da detalii intime despre relatia voastra prietenelor.
Si tine bine minte un lucru: Nu exista prieteni adevarati! Candva tot or sa rada de tine sau or sa te tradeze.
Singurii prieteni adevarati iti pot fi parintii si eventual iubita(dar asta trebuie sa stii sa o alegi).
Nu sunt baiat, dar nu cred ca ti-ar strica sa vezi cum gandeste o fata cu privire la acest aspect.

| AikkoxD a răspuns:

De ce să mintă?
Pe mine m-a aşteptat 3 ani şi n-a murit. N-a minţit pe nimeni şi nu a râs nimeni de treaba asta. Ba chiar mulţi au apreciat. Acum depinde cât de încuiaţi sunt ăia care cred că sexul e pe primul loc într-o relaţie.

| Auslesse a răspuns:

Intr-o relatie doar fata si baiatul trebuie sa stie ce se intampla! Doar ei!

| neutrino a răspuns:

Din pacate atat pentru fete cat si pentru baieti, relatiile care se fac la varste fragede, se fac pe motiv ca asa este cool, nu au nimic in comun cu sentimentele celor doua parti: relatie sa fie. De aici pleaca si celelalte complicatii, ce spunem colegilor de gasca astfel incat acestia sa nu rada de noi. Si uite asa, multi dintre noi suntem invidiati ca am avut nu stiu cate relatii de tot felul, iar seara, intrebam pe TPU, cum se saruta. Ne mintim singuri, pentru o glorie falsa!

| Danysan a răspuns:

Minte-i ce-i intereseaza pe ei daca ai facut dragoste sau nu cu fata ressspectiva.Vezi ca unii prosti o sa te ea la misto.Doar prietenii cei mai apropiati o sa te inteleaga si o sa te sfatuiasca ce e mai bine sa faci. Funda?:-D?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul,deoarece intotdeauna iese la iveala. Gandeste-te ca unul dintre baieti ar avea o prietena care ar fi colega /prietena cu fata respectiva si i-ar spune ca a auzit de la prietenul ei cum ca ai fi facut sex cu ea, ce crezi ca se intampla? ai pierde o relatie care se baza pe respect, intelegere si iubire, am dreptate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as sta niciodata cu o fata 1 an fara sa facem sex. Ar insemna ca sunt eu disperat si ea nebuna. Presupunand prin absurd ca s-ar intampla, normal ca nu le-as spune prietenilor... ar insemna ca eu sunt disperat si ea nebuna...

| Ichnat a răspuns:

Adevarul, bine inteles!

Si daca comenteaza, le spun ca dragostea adevarata nu se formeaza dand din fund happy

Răspuns utilizator avertizat
| Alishia a răspuns:

Le-as spune"Nu va *** pe voi grija vedeti-va de gagicile voastre nu de ce fac eu cu a mea"

| MoruAndrei a răspuns:

Le-aş spune adevărul.

| vinusipaharu a răspuns:

Le-as spune ca nu e problema lor. Daca tii la fata respectiva, ai pastra discretia cu privire la ce se intampla intre voi doi. Funda?

| PISIPISI14 a răspuns:

I-as ****

| SunOfThe a răspuns:

Dragut din partea ta sa ai atata rabdare cu o fata!

| SEFPESTEROMANIA a răspuns:

Dai sub coada altfle te ia de prost