| RAY a întrebat:

Pentru baieti daca o fata se promoveaza prin capacitatile ei intelectuale o bagati in seama? sau femeia trebuie sa se promoveze doar fizic ca o jucarie sexuala?

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

Da, ai dreptate. Pentru baieti prima chestie e aspectul - clar, primul lucru pe care il vede.
Eu personal consider ca un tip, daca e prezentabil - la capitolul fizic e deja foarte bine. Apoi urmeaza ce are in cap.
Insa pentru baieti - daca o tipa e doar 'prezentabila', adica nu e super la nimic din punct de vedere fizic, o accepta, insa cum vine una proasta, dar mai 'faina' decat cea din prezent, 'sare' pe aia - fie doar ca o aventura, fie o lasa de tot pe asta care e doar 'prezentabila'.
Asa e cu majoritatea baietilor. Daca vreunul iarasi sare in sus ca il jignesc, asa-i trebuie! Daca nu, inseamna ca stie ca se afla printre cei 1% care nu-s chiar asa de prapaditi.

22 răspunsuri:
| DragosConstantin a răspuns:

Da,dar cu conditia sa ma atraga si fizic.

| RAY explică (pentru DragosConstantin):

Deci o fata trebuie sa fie frumoasa si daca e si inteligenta e si mai bine? dar daca nu-i frumoasa degeaba, practic de asta sunt asa obsedate fetele sa arate cat mai bine, nu crezi ca le transformam in jucari sexuale?
ma repet

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayar):

laughing haios cum baietii cred asta despre fete, fetele cred asta despre baieti. pana la urma cine are dreptate? toata lumea

| DragosConstantin a răspuns (pentru RAY):

Raspunsul lui Endoryus e bine conturat.Nu are rost sa scriu acelasi lucru sub o alta forma.

| Mayar a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu cred asta despre baieti. Unele sunt o fire superficiala, doar dupa lucrurile trecatoare, altele nu sunt.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayar):

Ma bucur ca faci diferenta

| RAY explică (pentru Mayar):

Asa face si soramea ca tine dar nu ai cu cine in fine

| Mayar a răspuns (pentru RAY):

? Adica? Detaliaza, te rog.

| RAY explică (pentru Mayar):

Am observat cateva chesti din relatiile ei in fine nu conteaza

| Mayar a răspuns (pentru RAY):

Da, ai dreptate. Pentru baieti prima chestie e aspectul - clar, primul lucru pe care il vede.
Eu personal consider ca un tip, daca e prezentabil - la capitolul fizic e deja foarte bine. Apoi urmeaza ce are in cap.
Insa pentru baieti - daca o tipa e doar 'prezentabila', adica nu e super la nimic din punct de vedere fizic, o accepta, insa cum vine una proasta, dar mai 'faina' decat cea din prezent, 'sare' pe aia - fie doar ca o aventura, fie o lasa de tot pe asta care e doar 'prezentabila'.
Asa e cu majoritatea baietilor. Daca vreunul iarasi sare in sus ca il jignesc, asa-i trebuie! Daca nu, inseamna ca stie ca se afla printre cei 1% care nu-s chiar asa de prapaditi.

| LoveSleep a răspuns:

Evident că o bag în seamă, dar dacă nu mă atrage deloc din punct de vedere fizic, e degeaba.

| RAY explică (pentru LoveSleep):

Deci o fata trebuie sa fie frumoasa si daca e si inteligenta e si mai bine? dar daca nu-i frumoasa degeaba, practic de asta sunt asa obsedate fetele sa arate cat mai bine, nu crezi ca le transformam in jucari sexuale?

| Lawliet14 a răspuns:

Eu sunt sapiosexual, o femeie fara creier nu reprezinta foarte multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai inteles bine mai sus (cred). ca si mine, nu e ca cautam modele dar nici fete cu care nu ne simtim bine langa ele (fizic vorbind). cum e la mine acum, ador din tot "sufletul" meu ca pot merge zilnic cu prietena la sala, si cand poate sa si alergam dimineata. daca era un grasa mai puteam face asa ceva? nu. imi place mult sportul, sala de ce sa nu impart asta si cu partenera mea? intelegi tu. nu e ca am cautat model, pentru ca nu sunt unul.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Domnule noi transformam femeile in jucarii sexuale apoi ne plangem ca sunt curve, mam scarbit de ipocrizie masculina, te inteleg nu te intereseaza fizicul ca nu esti model dar crezi ca femeia e doar un obiect atat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"dar crezi ca femeia e doar un obiect atat?" unde reiese ca "cred eu asa ceva nu stiu.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Un obiect isi poate crea placere, deci un obiect poate fi o femeie nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Omule nu ma lua cu chestii din astea de Einstein. ti-am zis, nu consider femeia un obiect. punct si ciao

Generalizezi aiurea. Daca unul transforma o femeie in jucarie sexuala asta nu inseamna ca toti transforma femeile in jucarii sexuale.Crezi ca unele femei nu vad barbatii ca pe niste jucarii sexuale?

| RAY explică (pentru DragosConstantin):

Ba cred asta, democratia face din oamenii niste simple obiecte atat

Nu inteleg ce legatura are democratia cu subiectul nostru.

| AdeeaDeea2000 a răspuns:

Scuza-ma..., dar tu gandesti? De ce sunteti voi asa idioti cam? Fetele trebuie sa se remarce numai prin fund si sani? Daca ai fi cu una care sa nu stie ce e cu dansa si sa fie,, buna" pentru tine si poate si pentru alte persoane ce ai vorbi cu ea? Ai prezenta-o celor din jur? Dar cum ar fi o doamna sau o domnisoara care sa fie sexy cu hainele pe ea?
,, Jucarie sexual"? Tu chiar esti idiot? Cum iti permiti? Sunt fata si ma cam enerveaza intrebarea ta sau ce-o fi ea.
O femeie, o fata...mi se pare ca poate fi buna, iubitoare poate chiar daca e timida.De ce va alegeti voi niste? Ganditi cu **** sau cu capul? Scuza-ma...

| RAY explică (pentru AdeeaDeea2000):

Fata cand ai citit intrebarea erai treaza? sa stiu,nu ai vazut ce raspuns castigator am si ce raspuns a dat persoana respectiva? nici mie nu-mi place ca o femeie sa se remarce prin fund, sanii, vagin asta am si vrut sa spun, dar majoritatea asa se remarca pentru ca asa cere piata sa spun asa, fiecare ne adaptam le mediul in care traim