Sandra stiu cum e si eu am fost grasa mai demult si am avut si eu mult de tras din aceasta cauza. zii prietenei tale sa slabeasca.si nu e vb de sentimente.sentimetele apar cand cunosti o persoana cat de cat si te indragostesti de ea pe parcurs.conteaza si aspectul pentru ca asta e primul lucru la care se uita toti. Bafta
Pentru ca ele cum sunt grase nu au acea forma care atrage atentia baietiilor si asta e viata ea nu e unica care o duce rau, pe pamant sunt o groaza de persoane care sufera.
Noi avem sentimente,dar tu ai carte de limba romana sau scrii cu picioarele? Ia nu-ti mai pune tu intrebari existentiale si invata sa scrii ca imediat incepe scoala.
Sunt femei 'plinute',voluptoase, dar care stiu sa se puna in valoare si care arata chiar atractiv in situatia data. Daca prietena ta umbla in tricouri stramte si pantaloni de o taie pe la solduri, cred ca ar trebui sa-si puna niste semne de intrebare. Oare nu se etaleaza intr-un mod care o dezavantajeaza?
Sandra mersi pentru funda in primul rand. tu trebuie sa ii explici prietenei tale ca nu are de ce sa se simta prost.setimentele apar dupa si ei rad de ce vad pentru prima data adica corpul. poate ca ea are un suflet minunat dar din pacate asta nu se vede. Daca nu e multumita in corpul ei spune-i sa incerce sa mai slabeasca un pic. Sau ca sa nu o jignesti ii poti propune tu sa mergeti la alergat de ex, pe motiv ca vreii sa iti mentii silueta(daca esti slaba) si asa mai da si ea jos din kg. Depinde de cum e prietena ta acum doar tu stii ce e bine de facut. Bafta
Depinde ce intelegi tu prin plinuta,plinuta (cu forme frumoase,putina burtica,solduri,picioare putin groase,dar f putin,atat cat sa se vada frumos) sau plinuta (grasa,careia ii da grasimea pe dinafara), dar oricum ar fi, nu e frumos sa rada nimeni de nimeni! Toti suntem oameni cu sunca sau fara...Ar trebui sa se puna mai mult pret pe suflet!
Asta'i lumea nai ce sa faci. Depinde ce intelegi prin "plinuta". Pune-o sa slabeasca!
Mersi toate raspunsurile "aproape"sunt bune dar ii voi da prietenei mele sfatul cel mai bun!
Mersi din nou mynameisnotimportant! Raspunsurile tale sunr Excelente! Tias da si 10000 de funde daca as putea!(: