Ia-o invers. Daca au penetrat-o altii, nu mai e nicio satisfactie ca e prea larga. Dupa ce o fata e penetrata, fiecare barbat va trebui sa o aiba mai groasa decat toti de dinaintea lui. Daca faci sex cu o "sparta" e ca si cum ti-ai baga degetul in cana.
Eu cred că n-ai auzit bine.
Sau poate tu vrei s-o faci cu un băiat virgin și...
Eu unul nu am asa placeri, nu imi face placere sa fac sex cu o incordata si sa ma mai si manjesc de sange.
Ba am auzit destul de bine, si nu. Nu am de gand sa o fac deloc. Am adresat aceasta intrebare din simpla curiozitate
Fetele cred ca pot ascunde ca nu-s virgine, dar baiatul simte ca intra in ea ca in branza.
Atunci ai auzit de la niște golani insensibili. Oamenii normali nu-și doresc asta.
Voi ganditi cand raspundeti? E clar ca orice barbat vrea o virgina. Daca nu iti pasa de virginitatea fetei inseamna ca o vrei doar pentru sex, nu sa o iubesti, dar cand o iubesti cu adevarat nu poti suporta ca a avut-o altul.
Bati campii cu succes. Dupa parerea ta, o femeie cu apetit sexual normal si care nu si-a gasit un prieten stabil, ar ajunge pe la 30 de ani cu o galeata in loc de vagin ca sa o spun asa mai plastic.
E o prostie... singurul metiv pentru care vor o virgină este acela că vezi domne va fi în limbă după tine, merg pe principiul că fiind unicul bărbat din viața respectivei o poate controla cum vrea. În rest sunt prostii...
Barbatii se lupta pentru trofee si fiecare virgina in parte reprezinta un trofeu.
Cand stai cu o "sparta" e ca si cum ai lua un BMW second-hand forjat la maxim.
Sincer.nu am avut ocazia.din simplu fapt ca nu imi place sa imi petrec jumate tin viata dupa una care nici nu vrea sa imi dea pasarica cand vreau eu(de obicei o cer dupa 3-4 zile).si credd ca si de asta nu am avut parte.dar legat de intre area ta am sa iti dau un exemplu pe care sper sa il intelegi.sti cum a ramas eminescu in mintile noastre cu ajutorul poeziei.in mintile femeilor asa ramane si primul dar nu prin poezie ci prin sex(primul))
Sa spun direct e mai stramta
dar asta nu inseamna ca o fata care nu mai e virgina o are larga, vaginul e foarte elastic, counter702 crede ca poti intra cu picioarele in una care nu mai e virgina ))
alta chestie ar mai fi ca sti ca n-a mai fost cu nimeni, e pura
Stiu ca e elastic vaginul.Dar gandeste-te asa.Am dat exemplul acela cu bmw-ul.Si un bmw rezista sa-l turezi, dar cand il iei prea tare, cedeaza.Asa e si vaginul. Orice elastic se largeste.Cine ia funda?
Oooo perechea mea.stiam ca te voi gasi! intr-o zi
Lasand glumele.e satisfactie de a ''fi primul'' cica, primul care sparge punga, un lucru complet idiot daca ma intrebi pe mine.
Pai tu de ce it-i iei pantofi pe masura piciorulu tau(de ce nu iti iei cu 2 nr mai mari)?
Cam asa e si cu femeile...
Am inteles chestia asta, dar eu de aici concluzionez ca vreti incepatoare, dar de ce virgine?
:-j
fara suparare! nu le ai, virgine;
ceea ce spui tu se aplica la sexul anal si pentru cele trecute de 35 hai maxim 40 ani
vaginul se adapteaza la orice penis
http://www.youtube.com/watch?v=gFPSIKpUSnQ tu probabil sti numai de prima categorie si de ultima, de a doua nu sti :(... e foarte cautata
Stii cum aia pe youtube striga,, first,, cand sunt primii sa vada un video?
Asa si noi...
Mai mici de 18 ani virgine? Da, se mai gasesc doar ca din ce in ce mai rar
Fereasca-ma Dumnezeu ce oameni! va doresc sa aveti parte toata viata numai de virgine! daca o virgina o face la fel de des ca una care nu e virgina, nu e acelasi lucru? cum sa spui ca daca nu e virgina si esti cu ea inseamna ca nu o iubesti? daca o sa ai 25-30 de ani si vei fi necasatorit si singur, o sa-ti iei fata de 15 ani, ca sa fie virgina?
Clodmod întreabă:
anonim_4396 întreabă: