Ce o mai lungim fetele perfecte sunt cele sensibile cute care te pot face sa te indragostesti de ele prin simplu fapt ca exista fara haine de firma cuafuri etc si de astea.De ex eu nu iubesc o fata pentru ca arata asa sau asa doar prin simplu Fapt ca exista si ca stiu ca are o inima pura asta e tot ce conteaza.
20% frumoasa in exterior nu grasa 80% frumoasa in interior de gasca de incredere si cam de aceeasi varsta cu me sa zicem maxim 5-6 luni mai mare ca mine. Si sa aiba sentimente reciproce fata de mine Asta e fata perfecta
Fata perfecta?
Fata care reuseste sa-i faca sa se indragosteasca de ea!
Crede-ma ca oricare alta va inceta sa existe pentru ei!
Bun raspunsul ceva si la mine dar am zis mai lung. si putin putin mai super ficial
E purul adevar!
Indiferent daca e blonda,bruneta sau roscata,grasa sau slaba,cu fite sau fara, desteapta sau nu, ajunge o secunda de chimie intre cei doi si nebunia incepe!
Fata perfecta nu exista asa cum nu exista nici baiatul perfect! Toti avem defecte cum de altfel avem si calitati! Trebuie doar sa stim sa invatam din greseli si sa fim mai buni! Atunci cand iubesti totul e perfect in jurul tau! Multa bafta!
Da inteleg si ai mare dreptate dar conteaza putin sa nu fie cu mai multe fete. adica interiorul. Degeaba exista chimia putin si dupa o vezi cu alti 2. in urmatoarea zi Oricum fetele nu sunt trofee sa le poti castiga sau nu sunt din jocuri gen imvu our world etc sa le alegi skinu culoarea etc daca e acea scanteie totul devine o poveste frumoasa in continuare
Multa dreptate ai,urmarea are mare importanta!
Totdeauna "maine" are mai mare importanta decat "azi",pentru ca "azi" iti traiesti povestea plin de incantare si "maine",nu poti stii ce te asteapta.
Cat timp povestea de dragoste a fiecaruia ramane curata,cat timp inima si privirea ti se lumineaza pentru o singura persoana, sansa pentru "maine" e continua si fericirea, aproape!
Dragostea e tot ce conteaza daca nu e dragoste nu e nimic. daca ai inima curata si ai loc liber pentru multa iubire poveste dureaza o vesnicie
Nu există așaceva, nici fete nici băieti perfecti, momentan sînte m toți imperfecti.
Raspun pentru a parea bine in fata celorlalti sau poate ca chiar nu ai inteles intrebarea,, Intrebarea erea Fata perfecta pentru tine? Deci pentru tine dupa criterile fiecaruia pentru ca oricine are niste criteri mai dure (superficiale) \sau mai cute (mai simple). Prin perfect si imperfect nu trebuie sa intelegem doar cum arata o persoana ci si inauntrul ei si daca iubesti pe cineva il iubesti orice ar fi si nu i poti gasi defecte ori cat ai cauta. iar daca esti prieten bun cu cineva nu i gasesti nici atunci defecte Iar corectarea la ce ai spus tu este : Toti oameni sunt perfecti si baieti si fete in felul lor!
Daca dragoste nu e, nu e nimic o facem pe banii, pacat ca multi viseaza si uita de realitate, fata perfecta care gandeste, sa fie realista (mai septica), cat de cat sa arate normal, sa fie sincera rar gasesti sinceritate sincer nici nu-mi pasa ce iubita o sa am toate sunt dupa banii si interese
Esti o fata/femeie perfecta numai si NUMAI daca stii sa iti faci partenerul sa se simta perfect!
Poti sa fi scunda, grasa, urata, cu par mai mult sau mai putin , toate astea trec pe planul doi in momentul in care tu fata "imperfecta" inveti sau sti deja sa il faci pe el sa se simta perfect!
staff3006@yahoo.com
Toti o gandesc! dar putini sunt cei motivati ca sa demonstreze ceea ce sunt! totul e perfect cand sti sa ti-l desenezi! ai nevoie de grafice, si multa multa ambitie!
Va rog sa raspundeti si la prima mea intrebare :*
as mai vrea cateva sfaturi plss
Fata perfecta nu exista in tiparul unui baiat! nici un om nu e atat de tampit sa se complaca in ceva ce oricum nu va exista! suntem constienti ca atata timp cat noi nu suntem perfecti nu putem pretinde perfectiune! sau cel putin eu. pentru baieti exista doar o tipa de gasca(in sensul bun) sa fie mereu cu zambetul pe buze, sa ii asculte mereu(chiar daca ei se plictisesc la povestiile noastre motivante si lungi) daca se poate sa fie si frumoasa(cat de cat) sa nu le fie rusine sa iasa cu ele pe strada, in general baietii seriosi nu pun accent f mult pe aspectul fizic(cel putin chipic) pentru ca stiu ca o vor dori mai multi si sunt prea gelosi daca o iubesc sa o piarda! nu uita, atunci cand un baiat e gelos, e clar ca te vrea doar pentru el! si de ce spun asta? pentru ca atunci si-au dat seama ca existi, si au disparut tiparele dupa care se ghidau la inceput(doar sex) si au inceput sa se ataseze de tine si sa te iubeasca chiar! cei care nu sunt gelosi nu ii intereseaza ce faci in timpul liber atata timp cat esti punctuala la intalnirea cu el! bine nici exagerat nu e bine, ca atunci intra neincrederea si daca o relatie nu se bazeaza pe incredere si te controleaza mereu si mereu, asta e obsesie si mai bine ai incerca sa-l indepartezi! oricum, fete/baieti perfecte nu exista! ne modelam unul pe celalalt pentru a fi ceea ce ne dorim, si sa ne incadram in tiparul lui/ei! asta e tot ce putem oferi noi oamenii! de restul se ocupa Cel de Sus!
Stai linistitaaa! nu joc pentru funde! eu ajut pentru motivare in mai bine! nu m-as deranja pentru asa ceva!
Oke.
nu ai putea sa`mi raspunzi si la prima intrebare pe care am pus`o te rog frumos? :D ma intereseaza cel mai mult.
http://www.TPU.ro/......-si-ne-am/
Barbatilor le plac femeile inteligente. Destul de inteligente pentru a fi bune la tot ceea ce fac. Femeia ideala ar trebui sa fie responsabila in ceea ce ii priveste munca si practica. Astfel, il ajuti sa-si schiteze in cap imaginea unei gospodine si mame responsabile.
De asemenea, ar trebui sa il poti tine agatat intr-o conversatie care il intereseaza. Ar trebui sa fii luminoasa si fermecatoare. Si sa ii dai impresia clara ca nu se poate juca cu tine.