In sufletul unei fete consta frumusetea ei Asta conteaza pentru mine cum am mai spus la multe alte intrebari de genul asta 2-3% exterior si 98% interior Conteaza sa fie fina haioasa de gasca nu sa fie miss sau alte de astea si sa nu fie fatarnic asta e cea mai mare frumusete una interioara deniii a spus ca sunt putini baieti care gandesc asa e adevarat foarte putini dar si fete sunt putine care sunt asa in general toate sunt rele in interior nu pot sa inteleaga cat de mult le iubim! Si nu cred ca infatisarea ar trebui sa opreasca o persoana din iubire daca sufletul i este curat este peste limitele perfectului!
Is fata, da` nu ma pot abtine sa nu iti raspund.Pentru majoritatea baietilor conteaza corpul si gesturile lascive la a fata, dar sunt baieti care se uita si la altceva.de exemplu la sufletDar putini dintre ei...Majoritatea se uita dupa fete "fara nici un defect", gen o cicatrice pe fata sau mai stiu eu, asa ceva e imposibil pentru majoritatea.
Mda.sunt de acord cu tine.Dar prea putini baieti in ziua de azi se uita si la interior.Nu zic ca nu sunt, dar in scoala mea sunt rare persoanele care nu prevesc doar exteriorul
Inseamna ca sunt rar atunci.Asa am si eu in scoala,numai pitzipoance care se arunca dupa bani,deci asa se traieste prin Bucuresti. Daca o fata stie sa fie mai vorbareata, romantica si glumeata atunci e a mea clar , e genul meu.
Ochii. cel putin asta conteaza pentru mine. Si trasaturile fetei in primul rand. Pentru ca iti poti da usor seama despre cum e o fata dupa trasaturile fetei.
In sufletul ei. Frumusetea exterioara e trecatoare si eu unu nu ma iau dupa cum arata. Stii cum se spune "Nu judeca o carte dupa coperta".
Sa fie finuta sa fie de treaba asta cred eu ca e frumusetea si sa nu fie isterica
Eu cred ca o fata pentru a fi frumoasa trebuie sa aiba cate putin din toate
Frumusetea este un lucru efemer,de scurta durata,stii depinde de baiat cum priveste frumusetea unei fete,unii vor ceva de scurta durata,de aceea nu se complica sa stea sa cunoasca fata,cauta una frumoasa si gata,pe cand un baiat de caracter si care vrea ceva serios,va fi mai atent pe cine pune ochii,oricum de multe ori fiecare primeste ceea ce merita,dar sunt si unii baieti care pun suflet si gasesc fete care isi bat joc de ele,dar si invers, eu caut frumusetea interioara, adevarata eternitate care dureaza toata viata
IoanaXxxxx întreabă: