Eu homosexual niciodata nu as face asa ceva Merg in alaska si inghet decat sa ajung acolo
Sincer nu stiu cum ar fi, insa probabil nu as avea o viata foarte normala, dar sincer nu m'ar deranja cu nimic.eu spre deosebire de altii, nu am aceste idei fixe.
Nu imi place sa ma gandesc la lucrurile care nu s-ar putea intampla nici prin absurd
Probabil as admira-o din umbra si i-as fi prietena.De indraznit sa ma dau la ea, nu as face-o niciodata. Mi-as complica viata inutil
Daca m-as indragosti de o fata mi-ar da serios de gandit si as lua drumul unui cabinet de psihiatrie, pe bune. Aceste deviatii sexuale sunt apanajul unor boli psihice sau unor importante tulburari hormonale.
Urasc gay mai ales cand aflu ca vreun bunoc delicios e gay si crap de ciuda , iar lesbiencele... mie scarba de ele, leas impusca pe toate
Ma dezgusta ideea de homosexualitate (cea masculina), in schimb nu am nici o problema cu homosexualitatea feminina (lesbianismul). Lesbienele sunt chiar misto.
PS: Observ ca, pana acum nici o fata nu s-a grabit sa raspunda. Sa fie oare pentru ca le e cam frica sa constientizeze ceea ce simt? Sa fie oare pentru ca aprox. 30% dintre femei sunt cel putin bisexuale?
Prefer sa nu ma imaginez. Pentru mine nu e imagine tocmai placuta, mergand pe principiul: "e la moda sa fim toleranti, da nu re-nviem Sodoma" - Parazitii
Nus ce sa zic, dar n-am nimic cu homosexuali ca doar sunt si ei oameni asa i-a dat Dumnezeu. Si nici cu tine nasi avea nimic daca ai fi lesby. Prosti sunt cei ce critica ca daca ar fi an locul lor n-ar mai zice nimic asa ca suntem oameni nu animale.
Pai niciodata sa fiu cu o fata sua sa i zic te iubesc din prietenie ca prietena dar nu lezby )
Nu pot sa cred ca intr-o societate libera si chipurile evoluata subiectul gay este inca unul tabu. Am vazut cupluri straight facand lucruri de-a dreptul scarboase in public, abuzand de libertatea oferita. Daca ei se comporta in asemenea mod, atunci de ce persoanele gay nu au dreptul sa se tina de mana pe strada sau se sarute de la revedere? Sunt si ei oameni si simt acelasi lucruri ca toata lumea si simt aceeasi nevoie de a spune intregii lumi ca sunt indragostiti. Cat despre inocenta copiilor, va rog, sa nu intram in amanunte. E mai mult sex si limbaj violent in ziarul gratis de la metrou, ca sa nu mai vorbim de internet. Sa vezi o tipa aproape dezbracata pe un afis de pe strada e normal dar sa vezi doi tipi sau doua tipe tindandu-se de mana e mai mult decat ciudat. Oh please! Cata vreme vom continua sa fim asa incuiati la minte?
Personal, sunt staight, dar daca as fii indragostita de o tipa presupun ca totul ar fi la fel ca si cu un tip. Aceleasi probleme, de ce nu suna? Nu imi da destula atentie etc. Probabil ca ar fi mai greu sa ne expunem in public iar intalnirea cu parintii ar putea rezulta intr-o internare intr-un sanatoriu. Da, ar fi mai complicat, dar pana la urma orice relatie este.
Cred ca poti sa iubesti pe cine vrei atata timp cat nu iti expui dorintele sexuale in public. Iar umbland pe strada de mana cu cineva de acelasi sex si tinandu-va in brate si sarutandu-va etc, asta este un lucru vulgar fiindca bate la ochi. La fel si travestitii. Nu am nimic impotriva preferintelor de acest gen. Dar faceti cea ce faceti numai in casa si pastrati-ne inocenta copiilor nostri. Nu e nimeni obligat sa va vada. Sper ca nu te-am jignit prin raspunsul meu.
Pai sigur ar fi ciudata si pentru mine si pentru ceilalti. un asemenea secret nu poate fi tinut si cine o sa afle o sa "te arate cu degetul". j sigur nu s-ar intampla sa ma indragostesc.prefer baietii!
Nicholas întreabă: