| RAY a întrebat:

Pentru baieti urati, ai sta cu una urata? Fara vrajeala cu toti suntem frumosi

34 răspunsuri:
| RAY explică (pentru alexalx1234):

Sunt inteligente dar barbati sunt prosti

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Normal ca vor de 8-9 si daca-s neatractive, nu neaparat de 10. Si e si normal ca si baieti de 4-5 vor femei de 8-9, creierul nostru este acelasi si daca suntem urati sau frumosi, nu tine cont de cum aratam, si daca pui creieru intr-un borcan si atat, tot o femeie de 8-9 vrei desi tu n-ai nici macar cap.

Din pacate asa este, preferintele nu-s corelate cu nota noastra fizica. Deci e perfect normal dupa cum suntem programti, ca normal pozitiv nu e, in mod normal ar trebui sa fie corelata preferinta cu nota noastra, ca sa ne potrivim si sa fie bine pentru toti.

| GigiCelMaiPeste a răspuns:

Nu sunt frumos frate de ce ma minti, da exista si fete urate frumoase sdi as sta cu ele

| Dog4234 a răspuns:

Eu sincer da. Am niște prieteni care îmi vorbeau de o fată. Ziceau că e urâtă, altora le era scârbă să se uite la ea. Și parțial i-am crezut. Când am văzut-o pe fata aceia cu ochii mei, m-am îndrăgostit de ea. Nu știu dacă sentimentul e reciproc. În viziunea mea e cea mai frumoasă ființă pe care am văzut-o. Deci da. Și nimeni nu e urât. Fiecare om e frumos în felul său. Nu frumos, nu urât! Oamenii sunt cele mai periculoase ființe de pe planetă. De ce?
Pentru că gândesc! Sunt oameni frumoși și oameni mai puțin frumoși. Nu le ziceți urâți că nu cred că astora șmecheri v-ar plăcea să fiți în locul lor.