| pissi_8742 a întrebat:

Pentru baieti.va plac sanii mari la o fata si sa aiba forme?

11 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Mie îmi plac sânii normali.
Nu ăia care abia au loc în sutien.
Baftă

| GuessWho_8607 a răspuns:

Normal ca ne plac fetele cu forme. (decat o "radiografie umana", nu?) Asta nu inseamna ca cele cu forme trebuie neaparat sa fie si proaste.

| MiniEmoTion a răspuns:

Mie unul nu imi pasă de forme, mai degrabă de personalitate, aici ma refer la o fata care dispune de o relatie.
Dar dacă te referi la fetele acelea din revista cu iepuraşul, e logic sa conteze formele.

| Jesss a răspuns:

Pai mai baieti, sunt fete care nu au sanii excesiv de mari sau curu cat toata casa cu mai multa minte decat una buzata, blonda, 90-60-90winking Nu spune nimeni sa va uitati la Nikita dar puteti sa luati un si desteapta dar si acceptabila, sunt si fete finute care arata bine nu numai Crudu sau Dragusanu ca din alea, dragilor, gasiti pe centura asa ca nu aveti de ce va faceti griji! Pe alea le fu teti, o data, de doua ori, toata viata dar tot aveti nevoie de o fata pe care sa o iubiti, care sa va inteleaga, sau una de care sa va placa, dar e normal la varsta asta cand inca nu ati atins sas vretiwinking!

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Normal :X

| anonymus a răspuns:

Nu vrei sa te duci la mama ta, si ea are forme...

| DenisaBiluta a răspuns:

E logic ca orice baiat prefera fete care arata mai bine nu balene sau betewinking

| Rooby a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baieti, trebuie sa va plac o fata nu doar pentru sanii sau fundul ei mare, ci si pentru felul ei de-a fi si sufletul ei. Ce preferati, o bomba sexy, fara suflet care sa se joace cu sentimentele voastre sau una mai putin dotata dar care sa va iubeasca cu adevarat.Mmm? ia ganditi-vawinking

| c0ton a răspuns (pentru anonim_4396):

Mie imi plac alea care nu arata ca niste sperietori eventual strigoi si cu igiena de prost gust.

| micutalumaryan a răspuns:

Da baieti

Întrebări similare