Cred ca odata sau de doua ori am luat eu initiativa, in rest ori nu am apucat ca mi-o luat ea inainte ori pur si simplu nu aveam chef asa ca tot ea sarea hop-sus pe treabaa mai fost si doar din priviri, sau pe ocolite cum spuneti voi si acum daca te referi strict la o eventuala iubita, intr-un cuplu se cam face cu randul `.
Da. e ok sa o ia si pe ocolite dar e mai bine cand e directa si provocatoare findca v-a creste excitarea si implicit placerea dinaintea, din timpul si dupa actul sexual
Probabil cei care spun ca le place asta sunt mari virgini. Nu imi place cand o fata imi spune direct sau pe ocolite ca vrea sa facem sex. E bine cand iti lasa impresia asta dupa ce iti lasa impresia ca te iubeste. Cand ti la ea iti creste excitarea mult mai mult. Cand e doar o tipa disperata de sex e doar o alta curva.
Eu ma refeream la iubita, nu la orice fata de pe strada sa vina la tine sa iti ceara sex.
Intrebarea poate facea referire si la cazul cuplurilor in care intervine iubire, dragoste(bla bla), iar ea intr-o buna seara ia initiativa.
In partea a doua a raspunsului ma gandeam sa iti scriu ceva mai dur, dar nu are rost sa ma mai complic cu altul ca tine. Sa crezi ca o tipa care vrea sex, neluand in calcul orice circumsanta, este o curva arata doar cat de nefolositor e raspunsul tau.
Sunt baiat si mie sincer nu imi place cand o fata vrea sa facem sex (direct sau pe ocolite)!
cioko19 întreabă: