| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Pentru baieti, va place cand iubita voastra ia initiativa cand vine vorba de partida de sex, adica sa va spuna direct ca vrea sex?

Răspuns Câştigător
| MrAlex a răspuns:

Este foarte bine :X:X

8 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Cred ca odata sau de doua ori am luat eu initiativa, in rest ori nu am apucat ca mi-o luat ea inainte ori pur si simplu nu aveam chef asa ca tot ea sarea hop-sus pe treabahee heea mai fost si doar din priviri, sau pe ocolite cum spuneti voi si acum daca te referi strict la o eventuala iubita, intr-un cuplu se cam face cu randul `.

| MCG a răspuns:

Da. e ok sa o ia si pe ocolite dar e mai bine cand e directa si provocatoare findca v-a creste excitarea si implicit placerea dinaintea, din timpul si dupa actul sexualhappy

| spekeps44 a răspuns:

Probabil cei care spun ca le place asta sunt mari virgini. Nu imi place cand o fata imi spune direct sau pe ocolite ca vrea sa facem sex. E bine cand iti lasa impresia asta dupa ce iti lasa impresia ca te iubeste. Cand ti la ea iti creste excitarea mult mai mult. Cand e doar o tipa disperata de sex e doar o alta curva.

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru spekeps44):

Eu ma refeream la iubita, nu la orice fata de pe strada sa vina la tine sa iti ceara sex.

| anonim_4396 a răspuns (pentru spekeps44):

Intrebarea poate facea referire si la cazul cuplurilor in care intervine iubire, dragoste(bla bla), iar ea intr-o buna seara ia initiativa.
In partea a doua a raspunsului ma gandeam sa iti scriu ceva mai dur, dar nu are rost sa ma mai complic cu altul ca tine. Sa crezi ca o tipa care vrea sex, neluand in calcul orice circumsanta, este o curva arata doar cat de nefolositor e raspunsul tau.

| Tabacu_Leonardo_1980 a răspuns:

Sunt baiat si mie sincer nu imi place cand o fata vrea sa facem sex (direct sau pe ocolite)!

| rhino a răspuns:

Da normal de ce trebuie ca noi sa luam initiativa sa mai ia si ele

| marius214 a răspuns:

Da probabil ca da