Pfff, este foarte complicat aicia, depinde de baiat si de relatie care a avut-o. Daca sentimentele pe care le-a avut fata de fata au fost foarte puternice, atuncea desigur nu o sa reuseasca s-o uite atat de repede si incearca s-o recucereasca. Dar daca observa ca fata respectiva vorbeste cu un alt baiat, chiar daca sunt lucruri minore, incepe sa creada diverse lucruri si speranta de a recuceri fata ii scade pe timp ce trece. Daca o fata doreste un sfat, il cere de la o prietena, in nici un caz prieten. Nu insinuez ca tu intentionezi sa fii cu acel baiat, dar asa va crede el.
Mult succes iti doresc draguto!
Depinde de persoana. Eu unul niciodata nu am suportat gagicarii, si cand apare cate unul intervin eu.Si pe langa asta daca ea raspunde la flirturile lui pentru mine s-a terminat.Si hai sa fim seriosi, aproape de fiecare data baiatul are intentii chiar daca nu le arata imediat.
Pai depinde de personalitatea fiecaruia. Sunt baieti foarte iubitori si baieti care doar isi bat joc. In cazul meu, eu sunt o persoana foarte calda, si as incerca cat mai repede sa vorbesc cu ea sa vad ce mai e de salvat. Si daca acel baiat a bagat "strambe" pentru ca o place, as incerca sa ii explic ei, referitor la ce a zis baiatul acela. Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita?
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: