| FOG92 a întrebat:

Pentru baietii care o au greu cu femeile, care-s refuzati incontinuu si nu o avut in viata lor o prietena desi ating aproape varsta de 30, v-ati gandit cum o sa va impacati cu idee pe viitor, ce activitati aveti de fapt pentru a da uitarii acestei frustrarii pe care cu siguranta o resimtiti zilnic si la orice ora? Sunt de fapt curios cum va omorati timpul sa uitati de ''anormalitatea'' astea? ( Nu incepeti cu din astea, mai ales fetele, ca MA DOARE CAPUL SI NU ISI AU ROSTUL LA INTREBARE)

36 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ar trebui sa inveti sa te autoevaluezi, iar daca vezi ca nu esti indeajuns de valoros (in toate sensurile) sa te doreasca femeile, sa renunti la idee, pur si simplu sa alegi sa nu mai incerci, sa nu mai speri, sa nu te mai gandesti la asta, sa nu mai consumi energie pentru ceva ce stii deja ca nu vei avea niciodata. Cred ca ti-ar fi mai usor decat sa tot incerci, sa te tot agiti, ca in final daca printr-un miracol se va uita vreuna la tine, sa fie vreo nasoala, vreo stramba, vreo expirata, care oricum nu-ti va placea.

| FOG92 explică (pentru wildthing):

Iesi, nu stau sa dezbat cu tine, am zis clar SA SE RASPUNDA PE SUBIECT

| FOG92 explică (pentru wildthing):

La loz in plic sa mai incerc laughing)) m-am autoevaluat destul stai cuminte ca alea urate sunt cele mai pretentioase in orice laughing)

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru FOG92):

Chiar sunt! Mi-am luat friendzone de curand de la una care era "uratica", nici urata cu spume n-as zice! Pana si ea vrea mai mult(nu sunt eu ala din poza de profil btw, nici dreapta nici stanga)

| Violleta2022 a răspuns:

Este o vorba in popor, ca dupa 30 de ani te insoara doar babele.
Si sa stii ca-i perfect adevarat, fiind atat de cusurgiu, ajungi la 30 de ani singur cuc, iar lumea se intreaba ce cusur ai de nu ti-ai gasit pe nimeni.
Ei bine, aici intervin babele, si-ti gasesc ele una divortata, sau mai uratica, care a ramas si ea nemaritata si te peticesc cu ea.

| FOG92 explică (pentru Violleta2022):

Serios ce emotionant mai ca imi dau lacrimile, o sa ma insoare maicamea NU laughing) ce e mai frustrant e ca pana si ei au inteles ca e TOTUL GATA PENTRU MINE... mai putin soramea oooo nu arati atat de rau ok si prietenele tale de ce nu imi faci cunostinta cu ele gen... aaaa nu poti toate au iubiti rolling on the floor

| Violleta2022 a răspuns (pentru FOG92):

Razi tu razi, dar treaba este trista pentru tine, fiindca ai dovedid ca nu esti capabil sa agati o fata.

Cu personalitatea si caracterul nu, asta e solutia magica pentru care nu reusesc sa gasesc o proasta, asa-i?

Imi pare sincer rau de situatia ta, dar chiar esti de plans.

Asa e cauta-ti alta intrebare la care sa lasi raspunsuri, BINE?

Te derajeaza ca-ti spun adevarul in fata?
Poate daca cineva face asta, vei intelege ca TU esti singurul vinovat de faptul ca esti singur.
Poate ar trebui sa te auto-analizezi, dar serios si realist de data asta, sa-ti vezi si paiul din ochi, inainte sa acuzi pe alti de faptul ca tu esti incapabil sa agti o fata.
Am copii de varsta ta, deci nu sunt un mucea pe aici, care sa nu stie ce vorbeste, de acea iti spun sincer: schimab-ti atitudinea, daca nu vrei sa ajungi singur, la 50 de ani.

Cand cerintele /pretentiile tale sunt mai mari decat ceae ce poti tu oferii, nu te astepta sa te vrea vreo fata.

Tii mortis sa te jignesc cu teoriile tale legate de femei >) te rog paraseste intrebarea asta

Ti-am mai spun ca nu-s fetita, avand copii de varsta ta.
Doar invata sa vorbesti frumos si schimba-ti comportmentul daca doresti sa ai o fiinta langa tine, verodata.

Nu-ti fa probleme, ca te las in in pace, vad ca ai probleme de alt ordin...

Multumesc frumos, o viata frumoasa sa aveti, scuze de inconveniente

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Pai, chiar daca momentan nu ma apropii de acea varsta, recomand cartile(in special fantasy)si animeurile, care sunt cele mai dezvoltate forme de "escapada". Escapada functioneaza ca un drog, fara efectele negative si te poate ajuta sa-ti iei gandul de la societatea asta bolnava in care traim! De asemena, recomand sa te dezvolti cat poti pe plan profesional, fii cel mai bune la ce faci! Chiar daca sunt mai tanar, inteleg ce zici! Vrei sa ai parte de contact uman, de cineva care sa te valideze, sa te iubeasca si sa-ti puna o vorba bun! Inteleg, nu e usor sa traiesti asa, dar asta e destinul nostru si dupa cum bine stii si tu, nu avem ce sa facem!

| FOG92 explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Nu fac eu asa ceva, nu platesc sa invat cum sa vorbesc cu o fata, pierdere de timp scamatorii la nivel inalt, oricum e prea tarziu sa ma cultiv in domeniu, ce sa zic nasol moment daca si uratele au standarde si financiar si la muian suntem bine:X:Xlove struck

Ok, dar ce legatura are ce-ai zis cu ce am zis eu? laughing

Niciuna e mai ok sa mai schimbi o vorba si pe aici de plictiseala laughing)

A, inteleg! happy

(Y) ma bucur

| alexalx1234 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Ai dreptate. Au ajuns și alea de nota 2 să aibă niște pretenții uriașe când tot ce pot oferii este doar gaura dintre picioare. N-ai ce să mai ceri. Când ai bani și șmecherie te vor toate.

| FOG92 explică (pentru alexalx1234):

Mai ales la malu' marii te salut laughing)

| alexalx1234 a răspuns (pentru FOG92):

E groaznic, crede-mă...

Eu te cred cel mai bine, avand si o sora care efectiv se simte agresata cand stau in preajma prietenului ei doar prin simpla prezenta a mea, asta imi intareste si mai mult convingerile ca trebuie sa ai tot pachetul ca baiat sa poti avea o prietena in ziua de azi de la aspect fizic pana la statut, anturaj etc

| Cheo0S a răspuns:

Imi vine greu sa cred ca esti refuzat incontinuu.
Refuzul pe internet nu se Pune in cazurile astea una e sa primesti un refuz pe net alta e in realitate.
Vad ca nu esti constient ca problema ta nu e legata de Vai sunt singur si am nevoie de o iubita, poti trai si fara nu e nevoie sa ai una cata vreme ai o viata sociala sanatoasa. Aici zic ca conteaza sa ai niste persoane care sa zicem comunici(femei barbati nu prea conteaza) si VA intelegeti cat de cat bine, nu trebuie sa ai o relatie cu persoanele alea sa nu Mai fi frustrat, cat ca ai o relatie strict de prietenie cu o Persoana care e in relatie fie femeie. Ajuta sa uiti ca esti "singur si o sa Mori asa".

Ce sa faci, sport ajuta la eliberarea de hormoni ai fericirii.
Sa comunici cu femeile fie ea o batranica care vinde flori langa piata.
Ce sa nu faci sa te ineci in animeuri/ alchool si altele, asta nu numai ca te baga si Mai tare in depresia asta dar o sa te si faca dezirabil fata de sexul opus.

| FOG92 explică (pentru Cheo0S):

Foarte bine crezi ce vrei, eu cred ce patesc, mersi de raspuns, tocmai asta e cand simt repulsie si fara de propria sora imi dau seama cat de bine arat ca om in societate!

| Cheo0S a răspuns (pentru FOG92):

" imi dau seama cat de bine arat ca om in societate!" - arati cum vrei tu sa arati. Eu nu am o parere proasta despre tine bro. Pai poate asta e buba, de acolo pleaca toate frustrarile "noastre", ai incercat sa vorbesti cu ea? Poate te-a ranit cu ceva, nu e nici o rusine sa simti repulsie fata de propria sora, aste e sigur a zis multe chestii despre tine ce te-au durut probabil cel Putin asa deduc. Iar acum esti inchis si rezervat si nu mai ai incredere in nici o fata.
Eu cred ca ar trebui sa incerci sa ti imbunatatesti relatia cu ea, cereti iertare si fa pentru ea un gest dragut pnm nu stiu, pentru ca vad ca o aduci in discutie.
Nu are rost sa tii pe suflet chestiile astea ca te afecteaza si pe tine dar si pe cei din jurul Tau.

E buna? laughing
Da-mi nr ei.
Ii spun eu ca o iubesti nespus de mult si vorbesti in continuu despre ea. laughing

| FOG92 explică (pentru Cheo0S):

Eu stiu acum sigur il vrei, din ce mi-a zis prietenul ei ar fi in stare sa si omoare pentru ea laughing)

Să ghicesc. Prietenul ei e de bani gata și se crede șmecher?

| Cheo0S a răspuns (pentru FOG92):

Ce sa faca? E creolin sau? laughing

Vorbesc din ce am vazut la el, repet, am o relatie foarte distanta mai ales cu el cat si cu sora mea, da omu' e pe poola lui campion national la Taekwondo la nici 20 de ani laughing acum cum credeti si voi na

Revenind la subiect, cum ai de gand sa gestionezi situatia, forever alone pana mori gen, cu ce te vezi omorandu-ti timpul de acum incolo sa uiti de a avea o femeie langa tine! iti zic tie ca tu intelegi cel mai bine persoane de genul

Mă voi duce zilnic la muncă și voi munci atât de mult încât când ajung acasă să mă pun direct la somn. Măcar nu mă voi mai gândi la singurătate.

Mah la mine, printre temeri e munca pe nimic de pe urma careia trebuie sa o prestez sa platesc facturi plus nevoia de a invata sa fac de mancare... oricum numai imi pasa la ce varsta moor ca am murit de mult spiritual si sufleteste

| antonioanto1231 a răspuns:

E grav rau cumetre. daca la 30 de ani nu ti ai gasit una, problema nu e la sexu femeiesc e la tine. incearca sa meditezi, calugareste te, descopera ti problemle interioare, rezolva te, chestii de genu, ca femei n o sa mai prinzi decat daca violezi sau daca te duci la curve