Bine, bine, e părerea ta. Dacă îți dai seama de orientarea unui om numai din câteva reply-uri, atunci e clară treaba. Mai bine ți-ai vedea de viața ta.
Ce aveți cu Fog? Și eu sunt în aceeași situație ca el, doar că am 25 de ani. E într-adevăr groaznic să nu atingi nicio femeie până la vârsta asta. Acumulezi frustrări cu carul când vezi persoane care au jumătatea vârstei tale și au iubiți/iubite și tu nu ai reușit să îmbrățișezi/să ții de mână o tipă. Dar na, pe mulți nu îi duce capul să se pună în pielea noastră...
Dar nea judecat pe mine si drimmero, eu am atins femei, am sărutat si am făcut si sex, trebuie sa fii sociabil, daca stai in casa ele nu vor la tine
Bine de tine că ai experimentat toate astea. Dar există o minoritate, din care fac parte și eu, la care nu se uită nici naiba.
Nu fra nu stiu deloc.
Si ce rezolvi daca te plangi ca nu ai mai pupat o fata sau nu ai Mai facut alta. Ce ar trebui sa faci tu este sa te multumesti cu ce ai si sa apreciezi ce ai, nu sa te uiti in gradina altuia. Pentru ca intotdeauna o sa fie altul care are ceva ce tu - nu ai -
Sa inteleg ca tu fierbi daca altul se mozoleste in public o femeie?
Deasta ti-am zis sa mergi in pnm la Sala ca Mai scapi de frustrari sau fa vreun sport extrem care sa te mai relaxeze/detensioneze ca alfel turbezi.
Esti o cauza pierduta. Da-ti foc.
Bafta in a ajunge la 50 de ani virjin trist si frustrat dupa in locul tau m-as sinucide pentru ca devi si inapt de munca, nu Mai ai nici un folos societatii, dar un lucru sa nu Mai incerci sa infectezi cu mentalitatea ta toxica si pe alti baieti de pe aici.
"Unii dintre noi singuraticii' numai tu esti singuratic bai tembelule.
Nu, TU esti o cauza pierduta...Nici nu pot sa ti contrazic astfel de cuvinte. Ar inseamna sa am eu un usor handicap. Ramai cu prima propozitie...
Mi-ai raspuns numai pentru ca te supara adevarul care tii l-am zis la intrebarea ta
Locul tau nu e in sala man.
Nu este adevarat. M am uitat din curiozitate sa vad ce scrii. Si cand am vazut asta am simtit nevoia sa ti raspund. Sa stii ca astfel de raspunsuri precum cel la care ti-am scris vorbesc despre viata ta si despre implinirea ta pe anumite planuri. Incearca sa ti tii viata mai privata!
Și eu am 29 de ani și sunt virgin, mi-am acceptat soarta, dar odată ce nu îi mai ai pe părinții tăi lângă tine o să vezi cât de rea este singurătatea.
Să stai singur până la bătrânețe și să aștepți la fiecare lună doar un teanc de facturi fără să si pe nimeni cu care să te sfătuiești este un lucru trist dar odată ce ai câțiva prieteni cu care să mai ieși prin oraș o să poți trece puțin mai ușor prin această durere a singurătății.
Totusi, se spune că fiecare om se naște cu un scop:
Dar noi oamenii singuri până la bătrânețe, cu ce scop ne-am născut oare?