| bliss2005 a întrebat:

Pentru baietii din zodia pesti... ce va atrage la o fata? Cum ar trebui sa fie pentru a va indragostii de ea? Aaa si nu in ultimul rand, ce parere aveti despre o fata virgina?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar crezi in horoscoape si astre?
Pe noi baietii in general ne atrag fetele care stiu ce vor de la viata.
Nu ne plac indecisele in general.
Sunt nevoie si de restul calitatilor necesare: frumoase, glumete, inteligente, etc.
Despre fete virgine? Cu rabdarea se trece marealaughing
Daca doresti placere sexuala, cu siguranta nu alegi o virgina.
Daca doresti o relatie serioasa, virginitatea ei poate fi chiar un avantaj.

4 răspunsuri:
| casmaua a răspuns:

O fata trebuie sa fie feminina, trebuie sa stie cum este prietenul ei(daca e gelos sa nu incerce sa-l faca si mai gelos). si o fata care vrea doar sa fie cu cineva pentru cateva saptamani ca nu are ce face sa nu faca asta deoarece va provoca suferinta si va primi numai baieti care sunt la fel ca ea.si ap virginitate=puritatewinking

| ame_3387 a răspuns:

Daca as gasi o fata virgina de varsta mea as luao de sotie laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Sunt un baiat in zodia Pesti si pot sa spun ca pentru mine nu este important daca prietena este virgina sau nu dar nici sa fie campioana la orizontala, ma intereseaza doar sa ma iubeasca cu adevarat. Mie imi plac fetele glumete, inteligente, puternice si cu picioarele pe pamant care stiu ce vor sa faca in viata. Eu nu caut neaparat sa fie un top model dar sa arate decent si pot sa zic ca ma intereseaza mai mult frumusetea interioara decat cea exterioara.

| AlexLifeBRAND a răspuns:

Ca peste pot sa spun ca as vrea ca fata sa inteleaga romantismul, ca eu nu pot trai fara el, imi place sa imi imaginez, vreau sa petrec timp cu ea intr-un fel cat se poate de romantic, sa o sarut tandru, sa traim fiecare moment placut impreuna, vreau sa ma lase sa fiu eu insumi, vreau sa inteleaga ca eu nu vreau lucruri, vreau sentimente, si nu m-ar deranja deloc daca fata ar fi virgina

Întrebări similare