Mai bine doua-trei, nu iubite, dar femei cu care mai petreci timpul si/sau imparti perna pana gasesti pe cineva potrivit. De ce ai fi singur, pe langa sex e bine sa mai vorbesti diverse cu cate o femeie, iar vorbitul in pat e cel mai productiv. Mai ales ca in situatia asta nici n-ai motive de stres, poti vorbi orice si poti asculta orice.
Stii bancul cu cu ciobanul pe munte?
"Cum gaseste un cioban o oaie pe munte?
Raspuns: acceptabila
Cam asa si cu alegerea asta. Daca nu e chiar urata uratelor si/sau proasta proastelor, o experienta chiar si "acceptabila" nu strica. Mai ales celor fara experienta, pentru ca in general ceilalti se descurca pentru mai mult decat acceptabil.
Aaa...si in plus, interactiunea cu ele te pregateste pentru ce te asteapta cand iti gasesti "aleasa". Mai urate sau mai frumoase, femeile in mare majoritate au in comun multe. Asa ca e bine sa inveti si sa fii pregatit pentru cand o fi, altfel e posibil fie sa o dai in bara, fie sa ai asteptari nerealiste.
Daca nu ai, e un act sexual ratat, *** happens, problema e sa nu fie de fapt alte cauze. Tu lasa teoriile si incearca. Vorbim dupa aia.
La tine stii cum e? In loc sa-ti vezi de ce ai de facut stai si te gandesti: e perfecta? are SIDA? daca se sparge prezervativul? daca vrea banii mei? sunt gay? o sa ajung pe locul intai pe TPU? o fi curva?
Pana iti raspunzi tu la astea, vine altul si i-o trage si apoi te intrebi de ce te-a lasat cu ochii in soare.
Eu de fiecare data am ales singuratatea. Deasta nu am avut nici prietena pana acum. Daca pe langa dragoste nu exista si atractie atunci nu am ce cauta in relatia respectiva