Nu mi-e absolut deloc rusine daca se dovedeste ca sunt ipocrit, deci nu simt nevoia sa dovedesc ca nu sunt.
Pe de alta parte, desi eu nu voi putea accepta niciodata ca e ok ca o femeie sa se comporte ca un barbat, daca iubesc o femeie, eu nu imi doresc sa mai am vreo treaba cu altele.
Daca exista echivalentul meu feminin, renuntam si la familie pentru ea.
Dar am intalnit numai cenusarese kurve.
Prezumtia de nevinovatie pentru femei a expirat de mult. Le place pola mai mult decat ne complicam noi sa fotem ceva nou, chiar si cand suntem singuri.
Oamenii normali isi doresc stabilitate si ofera ceea ce primesc intr-o relatie. Cu alte cuvinte daca eu sunt fidel si imi vad de treaba in mod cert as vrea sa fie la fel si ea, adica nu as avea pretentii ca ea sa fie o sfanta daca as fi o lepra si as insela.
Da, as putea. Orice fac eu poate face si ea si nu vad unde e problema, e om cu discernamant, si nu are nevoie de permisiunea mea sa iasa cu oricine vrea. Si daca ca barbat nu ti-ai lasa iubita sa iasa cu prieteni in oras, e clar ca esti nesigur pe tine.
Da, fără nici un fel de ezitare.
Dacă am chef să-mi fac de cap până nu mai pot, nu văd de ce ar trebui să am iubită sau soție.
La mine în familie amândoi suntem egali. Eu nu verific telefonul ei și nici ea pe al meu, asta însemnând că fiecare are conturile lui de whats'app, Facebook, etc, fiecare vorbește cu cine vrea fără frică. Singurul lucru pe care îl doresc de la ea, și pe care îl voi face și eu, e să fie sinceră și să-mi spună dacă are de gând să mă înșele pentru a putea discuta și să vedem care e problema și de ce ar simți nevoia să mă înșele. Fiecare iese cu prietenii săi când simte nevoia, în rest ieșim împreună, dar ne anunțăm unul pe altul ca să ne putem organiza, dacă eu vreau să ies în seara asta atunci îi spun că voi ieși cu băieții măcar de dimineață sau chiar cu o zi înainte.
Uite că au trecut mai bine de 5 ani și ne înțelegem ca-n prima zi, deci se poate foarte bine și fără gelozie și scandal.
Ăsta e și scopul, în loc să mă înșele pe ascuns mai bine să-mi spună pe față ce are de gând să facă și să-mi explice de ce vrea să facă acest lucru. Eu dacă nu mai sunt mulțumit de cum merge relația, dacă pur și simplu simt că nu mai merge de exemplu și începe să-mi placă de altcineva atunci prefer să-i spun acest lucru înainte de a recurge la fapte cu cealaltă persoană. Într-o relație cel mai important lucru este comunicarea, fără aceasta se ajunge la infidelități, la neîncredere și gelozie. Dacă însă ești deschis cu partenerul de viață, discuți lucrurile din primul moment în care simți că ceva nu e în ordine și încerci să repari lucrurile în loc să le agravezi prin tăcere și infidelitate atunci relația poate fi reparată mult mai ușor decât dacă lași timpul să treacă și fiecare se închide în bula lui făcând ce-l taie capul.
Ha, ha. Deocamdata cred ca demonstrezi tu ca esti naiv daca crezi posibil asa ceva.