Sa nu fie excesiv de geloasa sau ''needy''.Sa nu mi se ofere pe tava cum s-ar spune oricand am eu chef, sa faca lucruri si fara mine, sa nu depinda de mine exclusiv pentru ca ma sufoca si nu mai reprezinta satisfactie in a o ''detine''. Iar atunci cand trec printr-o pasa proasta sa ma asculte si sa-mi fie alaturi, nu sa ma ignore.Asta este psihologicul uman.
Sa nu fie geloasa, foarte cicalitoare, sa mi dea ce am nevoie din punct de vedere afectiv, sa fie foarte intelegatoare, jucausa, sa mi inteleaga nebuniile, pasiunile si in special pe mine
. Comunicarea este cheia tuturor relațiilor. Articulați-vă clar dorințele, nevoile și sentimentele.
Un bărbat nu se poate îndrăgosti de o femeie dacă nu o respectă, iar o femeie care are tăria să arate că nu-i place ceva din relația lor merită cu siguranță respect.*
Costum tip catsuit cu fermoar intre picioare, pentru sex. Cu ala ma face cel mai fericit om din galaxie, problema e ca doar in vise sau pe bani beneficiez de acel tratament.
Asta e valabil la mine, alti tipi or avea alte gusturi deci nu stiu cat de general o fi.
-Sa aveti gusturi comune deci sa aveti activitati pe care le puteti face impreuna gen nu stiu, sa gatiti, sa va jucati, sa calatoriti, urcati munti etc..depinde ce va place.
-Multe tipe considera ca dupa ce ai pus mana pe un tip poti sa o lasi mai moale cu ingrijitul chestie care ce-i drept depinde de la tip la tip dar mie imi pare ca nu e asa, cel putin nu pe termen lung, si e valabil pentru ambii parteneri.
-Sa demonstreze ca poate avea grija si singura de ea, ca poate fi independenta. Nu vreau nici sa ne intalnim seara in pat dar nici sa imi stea pe cap 24/24, trebuie sa existe limite. In aceiasi masura cred ca intr-orelatie fiecare trebuie sa aiba si prieteni din afara relatiei.
-Iar pentru ambii parteneri, sa fie inventivi si sa aduca mereu ceva nou in relatie pentru ca dupa o vreme se va instala monotonia. Asta nu e valabil dor din punct de vedere sexual se aplica pentru toate sectoarele relatiei.
-Sa fie comunicativa si sa spuna ce o deranjeaza si ce vrea. Daca vreodata se lasa cu urlete pentru ca nu stie sa comunice normal ne dam mana.
-Eu personal urasc tipele care sunt dragute si de treaba cu mine dar sunt niste nenoricite cu alti oameni. Deci daca se comporta urat cu alti oameni, indiferent de coxtext e motiv de despartire.