| ZapaciLaa a întrebat:

Pentru ca nu am fost impreuna cu nimeni pana acum as vrea sa incerc, cu un baiat de la mine din clasa(sunt sigura ca va vrea si as vrea sa fac gelos un alt. baiat ). Problema e ca cea mai buna prietena a mea il place si nu as vrea sa ii frang inima. Apropo... eu nu il plac dar e un tip de treaba, destept si fff. dragut. Ceva idei?

3 răspunsuri:
| Anna_5973 a răspuns:

Fiind prima data, nu este deloc bine sa o faci doar pentru a face pe cineva gelos, mai ales ca prietena ta il place.Baieti sunt multi, dar prietenii adevarati se gasesc greu si ea cu siguranta nu te-ar ierta pentru asta.Gandeste-te foarte bine la asta, mai ales ca nu il placi...nu este de ajuns faptul ca este un tip de treaba, pentru a face acest pas trebuie sa ai niste sentimente pentru acea persoana, sa fie cineva special, nu cineva pe care doar accepti de dragul de a o face...Cat despre dorinta de a incerca, eu sunt de parere ca va merita sa mai astepti.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Si, cu ce scop te combini daca e de forma?
E o mare greseala daca faci asa.

| ruxi a răspuns:

Mai bine nu!
sa fi cu el doar pentru a fi alt baiat gelos. e o iedee dar, daca prietena ta il place pe cel cu care vrei sa fi tu, mai bine lasa`l! pentru ca prietena ta n`o sa inteleaga si o sa fie foarte suparata si mai bine il pierzi p el decat sa o pierzi pe eawinking
gaseste altubatting eyelashes!
baftaaa!