Ne-aaam pus pe o banca. Cu mana incercam sa-i cuprind pulpitele si sa i le masor, facand "pasi" timizi cu degetele. Dupa trei ore de escaladat am ajuns in acelasi punct.
Era frumoasa, confirmarea venind auditiv chiar de la o babuta ce o facut flipu' pe spate cu tot cu cadru, peste un gard in boschetii din vecinatati.
Luna se ridica somnoroasa peste cerul instelat incercand sa faca treaba soarelui si unde nu-i iesea, aprindea licurici.
Prin iarba plina de rahati, doi greieri se chinuiau sa strabata pajistea proaspat tunsa si calcata in picioare.Am plecat.
Ajunsi acasa, am gasit cusca cu iepuri goala si langa televizor, colectia mea de seriale, trasa din greseala de pe TPB cu Prison Break.
A urmat preludiul.Cauta-i pe sub pat, du-te in beci, ciocaneste usor la baie si vezi daca nu-s acolo.
Apoi ea a plecat, ca cica am ignorat-o.Da se vede si in postarea asta ca jumatate din cuvinte sunt pentru ea.Mi-a zis ca n-a ajuns ea sa-mi caute iepurii la 12 noaptea.
Daca pun afise pe stalpii din oras, intr-un colt, pot s-o trec si pe ea? Nu mai dau nici de ea, nici de iepuri.
Ha-Ha-ha Zapacitule
) Tare! meriti o funda!
Era prea tare... Stiu ca ai scos-o din creierul ala "intoxicat* cu prostii dar e ..super
Nu Doar ca azi vreau sa ofer o funda
BlitzLikeXd întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: