| Bacemi a întrebat:

Pentru cei care ati inceput sa uitati va readuc aminte :

Nu avem doua vieti : http://www.youtube.com/......ttp?/watch

Sper sa aveti suficienta intelepciune incat sa stiti sa ascultati regrete spuse din inima. Puteti sa iertati daca stiti ca persoana iubita chiar va iubeste si regreta un gest necugetat?

Răspuns Câştigător
| Mystique a răspuns:

Da.nu avem doua vieti si tocmai de aceea trebuie sa stim sau sa incercam sa o traim pe asta cat mai frumos, stii tu sa nu simtim ca am trait in zadar.stii Martin Luther King spunea ca "Daca nu gasesti un motiv pentru care sa iti dai viata, nu merita sa traiesti", anyway referitor la intrebarea ta: da, pot sa iert si am iertat, dar fara foloe pentru ca, inevitabil, gesturile necugetate s-au repetat. Dar toti oamenii, indiferent de conditia lor, merita o a doua sansa pentru ca suntem oameni si suntem cu totii supusi greselilor. dar stii cum e, oricat ai incerca tu sa ii accepti scuzele pentru ca il iubesti si iti dai seama ca regret, ierti, dar nu uiti, ramane acolo o "cicatrice".

11 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Stiu c-o sa-l dezamagesc total pe autorul intrebarii, marele romantic Bacemi (toata stima), dar eu, da la mama mea, nu am putut ierta. Bine-bine o sa-mi spuneti, esti asa si pe dincolo, dar eu nu am putut ierta. Stati linistiti, nu ma refer, la 'of, am uitat sa ma spal pe picioare'cand eu il rugasem cu lacrimi in ochi, ma refer la greseli din acelea mai grave.Nu pot sa-l iert pe iubitul meu cand il rog, sa nu mai bea si el bea, etc. Vreau sa spun, ca nu pot ierta cateva chestii, si daca ar fi dupa mine, le-as trece in contractul de casatorie. Absurd, stiu, dar vreau sa fiu sincera, cred ca daca teoretic l-as ierta, nu l-as UITA niciodata.

| Alisa a răspuns:

Multumesc frumos. este superba melodia. si chiar l-am iertat pentru ceea ce a facut, a renuntat la mine din cauza mamei mele, dar si-a dat seama ca nu poate, ca e prea mult, si a venit inapoi. L-am iertat, ca m-a lasat, pentru ca mi-a demonstrat ca ma iubeste.

| baru a răspuns:

Nu ai deunde sa stii daca ai doua vieti sau una sau trei cinci etc Dar este bine sa asculti cu mintea nu cu sufletul Asa ca de bine de rau regretele sunt pentru oameni slabi care tot timpul se uita inapoi si nu traiesc prezentul

| JeSa a răspuns:

Merci! De iertat, iertăm cu toţii... am iertat, iar la rândul meu în anumite ipostaze ale vieţii mele, mi s-a iertat, perceput greşeala, fiindcă nu suntem perfecţi!
O melodie ce îmi place este, http://www.youtube.com/watch?v=i_lzN0i0ZBc&feature=related

| nekane a răspuns:

Nu poti ierta.Trecutul este viu martor a tot ceea ce te-a dezamagit si nu gasesti putere sa ierti. Oricat ai vrea, este greu.

| Kynext a răspuns:

Mey omule nu stiu ce-i cu tine dar pici cu cate o melodie potrivita exact cand am eu nevoie de ea.Si asta nu e prima oara.
Multumesc!happy

| Lavy_5946 a răspuns:

Da.eu una as putea sa-l iert daca as fi sigura ca ma iubeste cu adevarat. pentru ca de multe ori gresim tocmai incercand sa protejam oarecum persoana iubita. mi s-a intamplat de multe ori.
si melodia e foarte frumoasahappy

pe curand wave

| petru a răspuns:

Daca ai Intelegere nu trebuie sa ierti deoarece ai intelegerea careia ii este implicita iertarea!
Cand nu Intelegi ci doar te manii fara sa cauti sa intelegi poti sa urasti!
Cat timp nu intelegi insa cu iubire cauti sa intelegi nu poti ierta insa daca ai ajuns sa Intelegi apoi vei ierta implicit""
Aros din Milet,
eu,
petru borodi/Cluj

| dynasmile21 a răspuns:

Eu consider ca a ierta si fara a reprosa la prima cearta acea gafa este ceva demn de admirat. Este atat de usor sa spui ca "te-am iertat", dar de cate ori o facem din suflet, cu adevarat? Am iertat atatea "gesturi necugetate" pentru dragoste sau poate din cauza ei, incat azi imi vine greu sa iert. Insa daca ma gandesc ce m-as face, daca nu ar fi nimeni sa ma faca sa simt ca sunt iubita si ca daca gresesc acel cineva este langa mine sa ma ajute, sa ma ridice de pe "pamant" poate chiar sa ma ierte...as fi pierduta! De cate ori iertam de atatea ori moare ceva din noi, insa o parte superba renaste si creste: omenia. Daca iubim cu adevarat nimic nu este imposibil! Eu cred in asta cu tarie. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot auzeam in copilarie: "Doar popa iarta! Tu trebuie sa mergi mai departe." Si azi vad cata dreptate avea mama, de ce sa iert? Cand nu urasc, nu dusmanesc, nu port ciuda, nu imi otravesc sufletul cu sentimente distrugatoare. Daca a fost ceva, azi nimic nu pot schimba. Nimic nu regret, pentru ca orice mutare in viata asta, are al ei rost.
Stiu in fiecare secunda ca am o singura viata, de aceea imi asez fiecare miscare astfel incat sa ma bucur cat mai mult de viata, sa descopar lumea, sa intind ambele maini cu ajutor si iubirea... sunt mai rezervat in acest moment, nu mai ma arunc in acest foc, am pierdut in trecut, am invatat ca exista limite.
Esti lovit in corazon, com amor?happy

| dragonjad a răspuns:

Si daca persoana care iubea a gresit ce se mai poate face?
recretele in lumea reala nu mai au ecoul de altadatacrying