Poţi trece peste, asta e sigur. Aşa sunt sentimentele la început dar cu timpul înveţi să treci peste asta, îţi mai aduci aminte, uiţi şi încet încet se şterge. E normală îndoiala asta a ta. Ce te sfătuiesc e să vorbeşti cu el acum şi să-i spui tot ce te-a deranjat atunci. Spune-i reproşurile alea pentru ca mâine să începeţi o altă pagină, una nouă. Dacă ai să trăieşti în trecut nu-ţi va fi bine. Spune-i reproşurile alea. Pentru că în timp vei aduna mai multe şi când ai să le spui pe toate o dată te va durea şi pe tine şi pe el de 10 ori mai mult! Baftă!
Multumesc @Gânduri albe, i-am spus tot ce aveam de spus, nu aveam de gand sa tin tot in mine si sa trec peste chiar atat de usor. Sunt o persoana orgolioasa, e un mare defect de-al meu, din cauza asta am pierdut multe in viata, as vrea sa il calc macar o data in picioare, dar mi-e teama ca mai apoi sa nu-mi dau seama ca am gresit.
@Cori : merci, mult succes si tie, sper ca macar in cazul tau sa-ti fie mai usor in luarea unei decizii !
Si eu sunt pe cale sa o iau de la cap, nu sunt sigura, dar o sa imi ascult inima. Gandeste-te ca din cauza altuia exista posibilitatea sa suferi celputin tot atat cat ai suferit dupa acesta, si in plus ai avantajul ca il mai iubesti inca. Parerea mea e ca ar trebui sa clarificati totul si daca veti ajunge la concluzia ca merita sa o luati de la capat, nu ezita, fa-o.