Aia e partea biologică. Corpul care. Ce sa i. faci.
E mai mult de atât, eu mai bine as alege sa am una care nu fac sex cu ea și mă înțeleg de minune decât 100 pregătite cu cracii deschiși, dar unde nu mă simt respectat și au un caracter ca pla.
Deci contează partea socială la mine.
Câte fete ai abordat? Dacă ți-a ieșit cum a fost modul tău de abordare?
Inainte de 20 de ani e greu sa spun un numar, dupa 20 - am abordat vreo 4 toate mai mature fara rezultate.
Dupa 25 de ani Am fos abordat eu de 2 fete, Cu prima : ea s-a dat la mine facea gesturi de tandrete, spunea sa o invit in oras etc -> eu nu stiam cum sa reactionez Nu imi prea placea ca lumea radea de ea fiind mai prostanaca dar fizic arata ok. am evitat actionez pana cand si-a gasit pe altul (pe asta o cam regret) A 2-a era mai paranoica si urata ea s-a dat la mine, eu o luam doar ca pe o "amica", ea vroia mai mult Cand am inceput sa o refuz a devenit agresiva. A mai fost inca una, dar eram si incompatibili fizic ea fiind mai inalta, am fost doar amici : dar sunt sigur ca ar fi stat de pomeneam sa ne culcam - o gasit pe altul intre timp.
Daca ai gasi fete disponibile chiar atat de usor, Tu daca nu ma insel esti inca la scoala acolo e mai usor, ai o gramada de colege. De ai bani la scoala esti Boss, daca aveam banii de azi cand eram la scoala.
Cand eram mai copil su gandeam mai mult la partea emotionala dar dupa o varsta mi-am schimbat interesele
Acu doar asta vreau : https://youtu.be/4kQMDSw3Aqo
anonim_4396 întreabă: