Eu nu stiu ce se mai da acum la facultatea de medicina la admitere. IN 1997 cand am dat eu, se dadeau 3 probe: fizica din clasele X, XI si XII, biologia dina clasa a Xa si chimia organica (X si XII). Eram 4 si jumatate pe loc si se lua cu medii peste 8. Nu erau locuri la taxa. Eu am invatat biologia in vara dintre a XIa si a XIIa, mi s-a parut putina si usoara. O stiu si acum aproape la perfectie. Chimia si fizica au fost materiile mele preferate, am facut un liceu foarte bun, la clasa de Fizica-Chimie, aveam 12 ore pe saptamana de chimie+fizica. In clasele a XIa si a XIIa am lucrat in fiecare zi cate doua ore (o zi fizica, o zi chimie). Am facut ceva pregatire, din februarie pana in iunie si a fost foarte bine. Imi amintesc ca la fizica a fost destul de greu, chimia si biologia au fost chiar usoare.
Nu stiu la ce iti foloseste raspunsul meu. S-au schimbat multe. Acum se intra foarte foarte usor si nivelul studentilor este destul de scazut. Asa incat nu cred ca necesita mai mult de 2-3 luni de invatat.
La medicina in CT iti trebuie doar biologia de clasa XI si dai examen doar din biologie daca vrei mai multe detalii da-mi id tau si iti povetesc mai multe eu anul aceasta vreau sa intru la medicina pup pa-pa
Buna as vrea sa ma ajuti si pe mine cu ceva , am vazut ca iti place sa ajuti oameni si chiar ti'as fi recunoscator eutushirestulumi da si u un add te rog frumos pup
Sa vezi universu intr-un bob de nisip, si un cer intr-o floare :*