14 oameni care le ştiu pe toate. Eu acu al 15-lea. Ştim noi oare ăştia 15 pe toate sau întrebarea ta e pusă la caterincă şi cu o ironie de clasa a VI-a?
În fine, să te văd pe tine nemâncată de 5 zile. Să te văd: La ce ţi-e gândul prima dată? La dragostea faţă de persoana de lângă tine de asemenea nemâncată de 5 zile, sau la propriul stomac?
Salut.
Asta se refera la relatiile serioase adica de dupa o anumita varsta, dar normal ca trece si pe acolo, dar nu numai!
Se zice ca odata ce esti indragostit ai fluturasi la stomac se simte ceva rar acolo.
Chestia cum ca ar trece dragostea prin stomac eu cred ca se refera la mancare nu la altcevadeci eu cred ca nu
Eu asa cred, iubesc o fata si nu i-am spus inca, ma tem ca e prea devreme, ma gandesc la ea acum, si ceva se intampla cu stomacul meu, pentru ca o iubesc
Da Visina ti-e foame , dragostea nu are nici o legatura cu stomacul.Cand iubesti o persoana nu te doare burta sau ai fluturasi in stomac.Senzatia pe care o ai este alta cresc bataile inimi, transpiri, te balbai, incepi sa tremuri cand vezi persoana respectiva iti creste adrenalina efectiv corpul tau sufera unele modificari ti-e cald si pe urma vine si vestita vorba am fluturasi in stomac dar stai potol ca nu te constipiBfT.
Poate unii n-au priceput aluzia tadar da(la figurat)uneori trece si prin stomac...atunci cand foamea intra pe usa, dragostea iese pe geam
cam asa e treaba
Nu conteaza varsta cu siguranta dragostea trece prin stomac adica gandeste-te... daca ii dai lu o fata o ciocolata o mananca logik sh ii place sh mai nomrmal...si se gandeste uite ce cioco bun mi-a dat asta sh ii faci o impresie buna sh ma rg mai su nt multe exemple.
Da.
Nu mai ai pofta de mancare si slabesti. Cel putin asta mi se intampla mie.
andreyaelena întreabă: