| DarkGirl a întrebat:

Pentru cei care nu ati inteles de ce vreau sa il las pe prietenul meu care ejaculeaza precoce : prima data isi da drumul direct in prima clipa in care mi-o baga, a doua oara la fel si a 3 oara dureaza cel mult 2 min (toate 3 contacte atunci in seara respectiva in 10 min el e gata de 3 ori), si mai si insista, i-am zis sa ma lase o perioada barem sa nu mai insiste si sa isi rezolve problema ca e ffff naspa si pentru mine sa ma lase "neterminata" mereu si zice ca il tin pe uscat, dar voi m-ati criticat imediat, sunt eu absurda?

8 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Nu, nu esti! da macar foloseste prezervativ? pare ca e o problema destul de serioasa... sad

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu îţi sugerez să-l laşi ci să vorbeşti clar cu el şi să-i spui că te deranjează. http://www.info-portal.ro/......e-remedii/
Dă-i să citească de aici. Spune-i că te deranjează şi să încerce să remedieze cât de cât problema. Baftă!

| anna01 a răspuns:

Tocmai ne-ai descris cosmarul...esti tanara? este logodnicul? Nu, pai, de e sa-nduri asa la nesfarsit? Recomanda-i un psiholog, ceva...esti normala, ofemei cu dorinte normale, partenerul este anormal sua ma rog, de nedorit.

| вяυηєтα a răspuns:

Auzi, cosmaroh go on. Cata disperare. Penibiloh go on Parerea mea este ca ar trebui sa consultati un sexolog, el este cel mai in masura sa va dea sfaturi cu privire la ejacularea precoce. Poate exista vreun remediu sau macar ceva care sa o amelioreze. Si discutati despre acest aspect, ca sa stie si el ca te dearanjeaza. Baftawinking

| seawolf a răspuns:

Atunci va duceti la sexshop si cumparati un spray pentru prelungirea actului sexual.
E un fel de anestesiant, si o sa-i mai scada simturile.
Dar pentru inceput e bine si asa.

| DarkGirl explică:

@britney da folosim, si prezervativ

| DarkGirl explică:

Da am 24 ani si el 30

Răspuns utilizator avertizat