anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sigh pentru cei care stiu despre ce este vorba... daca nu va zic pe scurt: am fost cu un coleg de clasa 5 luni jumate, l'am iubit, m'a iubit, dar mi-a zis ca nu ne mai potrivim. asta a fost acum vreo luna si oleaca.eu ma complexez foarte tare si el pur si simplu a reusit sa ma faca sa ma simt bine... a fost singurul (precizez: am mai avut 3 relatii daca se pot numi asa, insa n'au durat mai mult de o saptamana si cateva zile si nu m-am atasat de respectivi. ultima relatie s-a inceiat exact saptamana trecuta si ce'i drept nu m-am simtit prea bine dupa asa). in fn. i'am marturisit unei colege de clasa cum ma simt, ea fiind prietena buna cu acel coleg "special". si i'am spus ca simt ca ma sufoc, ca imi vine sa ma spanzur si gata, chstii de genu straight face ea mi-a zis sa stau linistita ca sigur gasesc pe cineva. i'am spus toata povestea cum ca amicul ei bun m'a dus in al noulea cer si dupa m'a lasat sa cad fara parasua. ea mi-a propus sa mergem luni la el si sa ii zica ca vreau sa ma impac cu el. e de prisos sa va zic ca am sarit imediat. nu pot face asta. pur si simplu, as inrautati lucrurile. mai bine ramane asa totul. apoi am stat si m-am gandit ca stiu ca n'o sa mai pot fi cu el. mi-a spus raspicat de atatea ori, dar o parte din mine inca mai vrea. nu-l mai iubesc, nu-l mai plac catusi de putin pentru ca isi bate joc de mine, dar o parte din mine inca vrea asta. ce sa fac? straight face funda si voturi

3 răspunsuri:
| DizzyXD a răspuns:

Du-te la ei si spune-i ce simti si in caz ca nu rezolvii nimic incerci sa il uiti.

| EuTeIubesc a răspuns:

Incearca sa.l uiti! Cauta.ti hobby.uri, pasiuni, fa.ti prieteni noi! Fa orice ca sa.l uiti!
Asa nu vei mai suferioh go onhappy

| AbbyHeafy a răspuns:

Nu e bun pentrutine daca isi bate joc de tine oh go on