Nu e normal reactia ei. Un om care te-ar fi iubit ar fi profitat la maxim de aceste 2 luni ramase. Relatia voastra nu a fost ceva foarte wow pentru ea si considera ca e timpul sa se termine. Vezi-ti de viata ta daca nu puteti convietui macar in aceeasi tara. Nu aveti nici un viitor, asta e clar. Si se pare ca nici present nu mai aveti
Care sunt motivle tale personale pentru care nu poti pleca? Am vazut asa ai spus ca ai motive personale.
Ai mai spus ca ea pleaca definitiv,apoi tot tu ai spus ca ati vorbit si tu ai spus ei ca o poti astepta,adica ce anume sa astepti vorba ei? pai tu zici pleaca definitiv,apoi ca o astepti,ce raspuns vrei frate sa iti dea? Apoi spui e nebuna,nu o intelegi.
Nu intelegi ce anume? Plecatu definitiv,adica se muta definitiv acolo in Anglia asta face,deci tu in RO astepti ce? Pe bunicasa poate.
Ok lasand astea la o parte,desi vad te contrzici singur si o faci si pe ea nebuna, deci ai motive personale zici tu sa nu pleci.Ia spune si noua care ar fi alea poti?
Sau e secret? Poate ca ai nevasta de aia e ceva personal, sau stai dupa parintii tai, ca sunt destui din astia plang de pleaca de linga parinti
Chestia cu blocatu, fara sa isi ia ramas bun e ciudata, dar nu fara explicatie.Ar putea sa aiba pe altul, asta odata, desi tu o sa spui nu-i adevarat, stai tu linistit,.nu le cunosti ce pot apoi ar putea sa fie educatia.
Sa iti zic ceva f important.O relatie lunga se realizeaza intre 2 parteneri care sunt cat de cat situatie pe aceiasi treapata, cred ca intelegi ce zic, unde bat.Adica e ste vorba de educatie,de gandirea fiecaruia.
Nu o sa vezi tu un barbat inteligent,cu o tipa de la tara,crescuta la tara,sau sa nu supar pe nimeni,cu o fata slaba ca inteligenta, ca si gandire, nu se poate, chiar daca se incepe o astfel de relatie nu tine, nu merge.
Am intilnit si eu asa femei, pur si simplu nu intelegeam de ce face ce face.Tocmai asta e secretu,atat gandeste, asa gandeste, gandeste diferit de tine, nu sunteti compatibili, sau sunteti pe nivele de educatie diferite.
Deci motivul pentru care tea blocat este unul din astea 2, restul sunt povesti.
Daca nu are pe altul, cum dreracu sa blochezi pe cineva fara sati fi facut ala ceva? Sa fim seriosi, faci asta decat daca atat te duce mintea, atat poti atat faci, asa gandeste ea ca e bine pentru ea, asa brusc sa te blocheze.Asta arata ca gradu ei de educatie de nu stiu zii cum vrei este scazut,sa fim realisti,cum sa pleci fara sa saluti? Te doare e ok dar daca esti educat,daca iubesti cum spui nu pleci asa,nu faci asa. Unia iubesc ca un foc de paie, se aprinde fpoarte rapid, foarte intens si se stinge la fel cum aparu
Nu are nici un motiv, cel putin din ce spui tu, din ce info ne dai tu aici sa faca asa.
Acum ca tu nu pleci cu ea din motive ca ai nevasta si copii aia e viata las ca gasesti alta, ori gaseti una ca si tine sa stea linga parinti pana ies la pensie
Sincer eu nu vad un om normal la cap sa stea in RO la ora asta mai ales daca ar avea unde sa plece.Aia care raman e ca ori nu-s normali, ori nau unde pleca.Cum sa stai intr'o tara condusa de toti talharii, de toti hotii.o tara naspa din toate pctele de vedere.In RO raman numai hotii, lenestii si pensionarii, scuze trebuie sa zic talharii si hotii nedovediti inca, sau care nu stiu inca cas asa.Majoroitatea oamenilor in RO is talhari si hoti, doara ca ei nu stiu asta nu au ajuns in pozitia care sa-i arate chestia asta, atunci cand este pus sef undeva devine deja hot cu acte psana atunci este hot doara teoretic, nu are posibilitatea sa fure sau sa talhareasca tara, dar ar faceo fara sa ezite.Atunci de ce nu plci cu ea? Du-te frate cu ea,are ea munca acu pentru inceput,tu cauti,va faceti o viata mai normala, in RO stai si tai frunza la cani, o lalai, dar daca asta iti place asta e, munca nu e pentru oameni e pentru tractoare, aici iti dau dreptate
Depinde si ce varsta aveti.
Daca sunteti la inceput de drum sau chiar copii este cumva normal sa se ingrijasca de viitorul ei, ca asta e cel mai important.Tu poti azi sa fi maine sa o lasi dar o scoala, o cariera e importanta pentru ea la inceput de drum.
Si in fond daca o iubesti asa de tare, de ce nu pleci tu dupa ea? De ce sa renunte ea la planurile ei si posibilitatea de a urca si sa nu mergi tu care mai mult ca sigur nu ai un plan sigur?
Ea are 28
Nu pot pleca din motive personale...
Si ea este independenta deoarece are actii dintr-o intreprindere...
Pleaca acolo deoarece vrea sa lucreze altceva si habar n-am ca e prea nebuna ca sa o inteleg...
La voi fetele e asa usor...
Voi va faceti de cap si baieti la urma sunt rai si trebuie sa va corecteze greselile...
Sa fim seriosi, ea de la inceput a stiut ca va pleca si eu voi ramane si tot ea a initiat prima relatia noastra...
Cum sa va inteleg pe voi eu habar nu am XD?
Aaa e clar. Misoginismul primeaza la tine din cate se vede.
Pai uite si ea din motive persoanale pleaca sa isi faca un trai mai bun.Sincer nu am crezut ca aveti 20 si de ani la astfel de gandire.
Pai poate chiar tinea la tine si se gandea ca poate pana pleaca o sa pleci si tu cu ea, sau poate se ivea ceva si nu mai era nevoita sa plece si atunci a dat o sansa relatiei voastre da pe tine nu te bucura asta, probabil vroiai sa stea la tine la cratita si sa astepte pana ii dai acordu tu sa faca ceva cu viata ei.
Si daca e asa nebuna de ce plangi dupa ea? Si in fond de ce e nebuna ca vrea sa faca ceva cu viata ei si nu depinde de tine?
Nu pling dupa ea...
Ci doar intreb sa vad alte puncte de vedere.
Nu sunt misogin...
Ci majoritatea fetelor in majoritatea cazurilor baieti spun ca am dreptate...
Pur si simplu ai si tu dreptatea ta si eu pe a mea.
Insa din punctul vostru de vedere eu sunt vinovat.
Cand ai dreptate iti dau dreptate ca nu am nimic cu tine.Dar acum spui ca esti cu ea, ca te deranjaza ca nu vb ca bla bla si acum o faci nebuna...
Nu e nimeni vinovat dar nici nu e foarte greu să-ți dai seama că fata asta nu ține la tine. Nu te iubește sub nici o formă.
S-a folosit de tine ca să se distreze, eventual ca să nu fie singură.
Iar chestia cu "a început să plângă" și "vai cât o doare" e doar o vrăjeală ieftină.
Când iubești pe cineva nu încerci să te ascunzi și să fugi doar pentru a nu da o explicație.
N-ai de ce să o aștepți, pentru că vei aștepta degeaba. Nici măcar nu merită.
Vezi-ți de viața ta și ia-ți gândul de la ea că nu e decât o pierdere de timp.
Eu cred la fel ca tine. Cand iubesti cu adevarat pe cineva cauti solutii nu inchei orice legatura. In plus ramai macar prieten cu o persoana daca vrei sa inchei relatia. Si oricum e Anglia nu e chiar asa departe.
Cum sa ramai prieten cu cineva care pe neprins de veste te blocheaza fara ca sa iti spuna macar (La revedere )?
Emma si Natalia, sunt situatii in care solutii nu sut, de ce toate fetele dau totul la baieti?
Totul depinde de ia... Eu avea sa o astept (Asa si i-am spus, ca o voi astepta ) Dar ea mi-a spus ca nu voi avea ce sa astept...
E normala fata asta?
Da e foarte normala pentru ca stie ca nu ai ce sa astepti daca pleca de tot si tu nu mergi cu ea.Ce sa astepti, sa vorbiti pe Facebook si sa va mintiti ca intr-o viata anterioara o sa va mai intalniti, o sa mai dormiti intr-un pat, o sa faceti familie si copii intr-o alta viata sau poate pe la 50 de ani?
E clar ca ambi o sa va gasiti pe altcineva la un momentdat daca nu va mai puteti vedea.
Nu este normal cum a procedat. Dar poate ca ea are motivele ei.