Sexul neprotejat nu se simte atat de bine precum cel protejat. Se simte ca un plastic care intră si iese. Adevărat este faptul că prezervativul de protejeaza de toate (si de o sarcina nedorita, dar si de bts).
Însă aici intervine și plăcerea.
Merita oare sa riscăm atât pentru a simțit placere?
Ba se simte ok daca prezervativul e potrivit pentru el, dar majoritatea iau primul xxl pe care il vad pe raft si apoi sunt suprinsi ca inoata in el.
Prezervativele sunt pentru sexul ocazional sau cu oricine oriunde oricum
Sexul neprotejat dacă ști cum sa îl faci nu ramai însărcinată dar problema mare e o boala venerica, o boala cu transmitere sexuala, nu sarcina. Hpv ul de exemplu duce la cancer de col uterin, e cea mai răspândită forma și majoritatea sunt purtători de hpv, plus alte boli cu transmitere Dacă eviți perioada fertila iar bărbatul nu își da drumul în tine nu ramai însărcinată.
Știai că peste 97% din nou-născuți sunt neprogramați?
Ce înseamnă asta?
Dacă toată lumea ar calcula dragostea și atracția cu capul, am dispărea de pe fața pământului
Nu am disparea, am fi atit citi trebuie
Le place pl ca la maica Tereza mai ales dacă le place partenerul? E șansă lor sa îl lege de ele dacă rămân gravide. Am văzut multe puștoaice cu copii pe stradă...
Mie mi se pare ca majoritatea femeilor sunt obsedate de protectie, dar barbatii inca folosesc manipularea aia jalnica cu "nu se simte bine prezervativul".
Sunt 100 de feluri de prezervative, unul gasesti pe placul tau daca ai putin respect pentru partenera ta.
Aici nici nu e vorba de sarcini, ci de infectii si boli pe care le poti transmite. HPV nu e o gluma pentru femei, e factor principal de cancer.
Nu cred ca ar trebui sa cumpere ele prezervative (se presupune ca un barbat adult are si el maini si portofel, nu e atat de inapt), ar trebui doar sa aiba mai multe pretentii de la oamenii pe care ii accepta in intimitatea lor.
Ba daca stau si va citesc raspunsurile la astfel de postari suntem numai plin de hiv toti, sunteti sanatosi la cap? al dracu virus e in floare unde pui mana ai luat hiv,,, mai ceva ca covidul. daca femeia are o igiena bine pusa la punct si a intretinut relatii sexuale doar ce persoane care la fel au o igiena buna,,,, atunci de unde dracu sa rasara la fiecare partida cate un bolnav/bolnava de hiv? nu e 100% ceea ce spun insa nici cum exagerati voi ca dupa fiecare partita de sex neprotejat apare cate o boala.
Da, folosesc prezervative, dar doar cu persoane pe care chiar nu le cunosc absolut deloc si doar ce le am intalnit sau la oricine de pe publi24, dar cand cunosc persoana de ani de zile,,, de ce? chiar daca nu avem o relatie sau ceva. de ce as folosii, mai ales cand ea ia anticonceptionale sau daca le-a intrerupt rare ori a folosit pastila de a 2a zi, daca a fost cazul unui urgente.
Conteaza sa faci totul cu cap.
Confunzi HPV cu HIV. Am o prietena care a luat HPV de la iubitul ei, cu are era de 10 ani. De ce? A inselat-o. Si a fost la un pas de cancer, a ajuns la medic exact inainte sa se declanseze. Nu faci nimic cu cap daca se ajunge la pastile si "urgente".