Bună!
Nu ştiu dacă te place, dar este evident că ajutorul tău necondiționat a impresionat-o într-un mod pozitiv.
Ar trebui să-i spui că o placi. Invit-o la o pizza/plimbare, i-ați inima în dinți şi spune-i.
O zi bună!
Cred ca e mai bine face-to-face, in felul asta o sa-ti poata citi sinceritatea in ochi-un lucru foarte important.
Iar faptul ca a acceptat sa iasa cu tine si a doaua oara, ma face sa cred ca te place.
Eşti în friendzone şi sunteţi doar nişte prieteni buni.
Nimic mai mult.
Totuşi dacă chiar vrei să te convingi de o chestie discută despre asta cu ea.
Spune-i cand te intalnesti f2f. Asa e cel mai bine ca sa poti fura si un sarut daca e .
Nu pot ghici daca si ea te place. Cum am spus si la intrebarea anterioara, imprieteneste-te cu ea mai bine. Vedeti ce aveti in comun, pasiuni etc etc, iar dupa, daca iti place si fizicul ei, si ca aveti ce vorbi,. marturiseste-i fata in fata ce simti pentru ea, asa este cel mai bine. Mult succes!
Da, trebuie sa ii spui ca o placi, acum tu alegi daca ii spui asta pe mess, facebook sau fata in fata. Cum iti e mai usor asa faci. BAFTAAAA!
De ce amani lucrurile? De ce nu ii zici ca o placi? Poate si ea te place pe tine, dar ii este teama sa aduca in discutie acest aspect. Esti baiat. De ce nu faci tu primul pas daca zici ca iti place atat de mult de ea? I-ati inima in dinti si spune-i ca iti place de ea si ca doresti sa ai o relatie cu ea. Altfel nu vei reusi niciodata! Multa bafta!
Te-ai gandit la faptul ca poate a iesit cu tine doar pentru ca ai facut atatea pentru ea. Parerea mea este ca nu trebuie sa mai astepti..pentru ca deja ai asteptat destul. propune-i o intalnire si atunci spune-i absolut tot ce ai pe suflet.ce te apasa si asa va intelege si ea ca totusi lucrurile alea le-ai facut pentru ea pentru ca intr-adevar o placi Bafta.
Ma cand ai sa te intalnesti cu ea sa fii serios si sa te uiti in ochii ei si sa ii spui ce simti pentru ea sper ca te-am ajutat.
Bananacantareata87 întreabă: