Nu stii sa le dai verde la fetele nesimtite? Hai ca te invat eu, ii spui ca ai pus capac cu ea si nu stie sa iubeasca deloc e un nimeni asa ii zici apoi tu te atasezi de alta care iti place si nu te combini din prima ci o cunosti o luna sau 2 asa vezi ce intentii are si apoi ii zici ca vrei sa fii cu ea.
Daca te iubea cu adevarat nu te mai facea sa suferi!
Te iubeste fata care ti-a scris felicitarea!
Daca te iubea crezi ca nu vroia sa te vada cat mai des? crezi ca nu te cauta mai des? probabil ca iti spune ca si ea te iubeste doar ca,sa nu te superi tu sau sa te faca sa suferi din cauza ei!
Insa mai asteapta cateva zile si vezi cum reactioneaza,daca va continua la fel ar trebui s-o ignori, sa vada ca te-a pierdut din cauza comportamentului care l-a avut, poate ca o sa-i para rau si o sa vrea sa va impacati!
Salut, inteleg starea ta,, la mine tot astfel de situatie, numai ca el nu-mi dovedeste ca ma iubeste asa cum spune. Cred ca ar trebui sa intelegi ca unei fete ii este jena sa daruie cadouri, adica un baiat ar trebui sa faca acest lucru mai des, decat fata. Si trebuie sa tii minte o vorba : daruie ceea ce vrei sa primesti si tu, nu astepta nimic in schimbul a ceva, si atunci ai sa primesti mai multe decat te-ai asteptat. Nu cred ca sunt mai importante cadourile decat iubirea. pup dulce.
Eu zic cel mai bine sa nu iei decizii radicale din prima.eu zic sa vb cu ea intre 4 ochi si sa i spui ce ai pe suflet. poate rezolvati problemele si nu va despartiti.nu lua o decizie radicala ca mai tz sa suferi.gandeste te la ce tiam spus.
Dar daca ei ii este frica sa te iubeasca? Daca in trecut a avut o experienta negativa care a marcat`o? Adica un baiat la care a tinut, pentru care ar fi facut xce si el a facut`o sa sufere.Nu te grabi sa arunci vina asupra ei.Si ea este de vina ca nu iti arata, dar asta nu inseamna ca in adancul sufletului ei nu simte nimic pentru tine.Sau poate s`a plctisit de relatie, e ceva pur omenesc.Nu mai cauta sa arunci toata vina asupra ei. Exista si posibilitatea ca tu s`o fi speriat cu atata iubire si ea sa creada ca nu e potrivita pentru tine. Daca este mai mica decat tine cu 2-3 ani, sau poate de aceeasi varsta si nu e destul de matura, asta explica tot comportamentu` ei.Cel mai bine e sa vorbesti cu ea si sa afli " de la sursa " care st cauzele comp ei.
Mie mi`e putin jena sa dau unui baiat cadouri eu stiu ca baietii ar trebui sa faca cadouri nu fetele in fine...
Fii mai rabdator cu ea si de ce nu vorbesti pe tema asta cu ea? Poate are probleme, o framanta ceva...de ce nu o intrebi?
Am observat la tine ca esti un baiat sufletist si arati ca iubesti e bine intr-un fel pentru ca fata o sa aiba incredere multa in tine ( depinde de fete) dar intr-un fel nu`i bine pentru ca unele fete profita de lucru acesta.
Sincer nu merita sa pierzi timpul cu una care nu te iubeste dar nu inteleg ceva... de ce vrei sa primesti cadouri de la fete? asta inseamna ca te iubeste? eu nu cred.o persoana te iubeste asa cum esti tu nu neaparat sa-ti de`a cadouri.in fine.
Acu la scoala poate sunteti mai indepartati pentru ca nu vrea sa afle profesorii( in caz de nu stiu) si de ce va intalniti numai in statie?(acum nici acolo)
Vorbeste cu ea si sa fie foare sincera cu tine daca tine la tine sau nu mai bine suferi acum decat mai tarziu si mai mult.Nu merita sa pui suflet pentru o fata daca nu te iubeste.
Si cum a zis tany nu sunt mai importante cadourile decat iubirea.
Draga Andru.eu am 12 ani,dar sfatul meu este ca ea nu te iubeste urmaresteo intr-o zi si vezi ce face,poate are pe altcineva,poate nu, tu doar asculta sfatul meu sau daca nu vrei nu il asculta, cu drag Andi Mihai
Iceman ti se potriveste numele ca asa ai inima, tu nu ai fost atent? el a zis ca pune inima in o relatie eu sunt singurul care vede?
Iceman,ti se potriveste numele,pentru ca asa ai inima, tu nu ai fost atent la ce a zis? El pune inima intr-o relatie, eu sunt singuru care a vazut asta?
Eu cred ca uby a ta nu e genul de persoana care arata si ca tu vrei sa vezi(in mod special) ca esti iubit. e o mare prostie(sorry) ca tu vrei ca ea sa iti dea cadouri. si faza e ca nu oricine isi dovedeste iubirea prin daruri sau gesturi. faptul ca nu te inseala(am dat si eu un exemplu) este o dovada ca te iubeste. sper ca stii la ce ma refer. iti spun: ea te iubeste. Funda??