Bună.
Până când treci tu la statutul de senior, adică 100 de răspunsuri aprobate și postate și 10 zile de la activarea contului!
Pa, pa.
La alte persoane pot sccrie dar acestui membru junior nu pot. POate nu e problema in profilul meu?
La alte persoane pot scrie dar acestui membru junior nu pot. Poate nu e problema in profilul meu?
Nu poti sa-i trimiti lui din cauza ca poate el are setat la mesaje sa primeasca numai de la seniori, sau numai de la prieteni, sau de la nimeni!
Depinde cum are setat profilul cel căruia dorești să trimiți un mesaj, la "Editare profil" -> "Vreau să primesc mesaje de la:". Sunt 4 opțiuni în total: "Toţi membrii TPU", "Toţi membrii seniori TPU", "Prietenii mei de pe TPU" şi "Nici o persoană".
Poți să-l rogi public (la o întrebare de-a lui) să-și schimbe setările.
Succes.
P.S. Pot să te întreb, de ce la "Dragoste și Sex"? Voiai să-i trimiți mesaje de dragoste cumva?
Poţi trimite oricand, el nu este oprit să primeasca ci să dea mesaje. Dar depinde si de optiunile pe care şi-le-a bifat juniorul, de la cine vrea sa primească mesaje!
Imi apare chestia asta:Statutul de membru junior nu permite trimiterea de mesaje acestui utilizator.
beausingurlamasamea întreabă: