Asta este ca și cum ar avea o relație în trei, dacă iubita lui ar accepta.
Dacă ar fi să accepte, evident că ar face-o pentru bani.
El fiind integrat în două relații, una amoroasă si alta de interes financiar.
Nu, nu aș accepta.
Nu e ruda, o stie de ceva timp de pe chat.
Pai de asta am zis ca un fel. Sincer nu mi-ar pasa, daca nu se culca cu ea poate vorbi cat vrea sufletul.
M-as desparti. N-as putea avea o relatie cu un tip care accepta sa fie intretinut de o femeie.
Ăla nu e întreținut de o femeie, nu e ca și cum i-ar plati mama lui facultatea sau l-ar ajuta cu bani.
Trebuie sa ai creier sau ceva vrăjeală sa obti suport financiar de la o femeie, de bună voie.nu toți pot face chestia asta.
Ea l-a facut sa accepte banii, nu i-a cerut. E foarte bogata si a vrut sa il ajute, ca a avut un trecut greu si admira faptul ca vrea sa-si termine studiile
"l-a facut sa accepte banii"
L-a amenintat?
Daca raspunsul e nu, inseamna ca tipul e intretinut de ea. Sunt o gramada de oameni care au avut un trecut greu si totusi si-au terminat studiile si nu toti au parte de o zana binefacatoare batrana si bogata. Si unii, mai ciudati, nici macar n-ar accepta, din orgoliul de a nu fi intretinuti de o femeie oarecare.
Stiu ce zici.
Dar a fost un singur imprumut, nu mai multe. Pana acum a muncit din greu. Dar serviciul e foarte solicitant si cand ajunge acasa nu mai are acelasi randament pentru studiu si in vara are licenta.
Aha
Tot nu l-ai accepta, nu?
Evident