Asta este ca și cum ar avea o relație în trei, dacă iubita lui ar accepta.
Dacă ar fi să accepte, evident că ar face-o pentru bani.
El fiind integrat în două relații, una amoroasă si alta de interes financiar.
Nu, nu aș accepta.
Nu e ruda, o stie de ceva timp de pe chat.
Pai de asta am zis ca un fel. Sincer nu mi-ar pasa, daca nu se culca cu ea poate vorbi cat vrea sufletul.
M-as desparti. N-as putea avea o relatie cu un tip care accepta sa fie intretinut de o femeie.
Ăla nu e întreținut de o femeie, nu e ca și cum i-ar plati mama lui facultatea sau l-ar ajuta cu bani.
Trebuie sa ai creier sau ceva vrăjeală sa obti suport financiar de la o femeie, de bună voie.nu toți pot face chestia asta.
Ea l-a facut sa accepte banii, nu i-a cerut. E foarte bogata si a vrut sa il ajute, ca a avut un trecut greu si admira faptul ca vrea sa-si termine studiile
"l-a facut sa accepte banii"
L-a amenintat?
Daca raspunsul e nu, inseamna ca tipul e intretinut de ea. Sunt o gramada de oameni care au avut un trecut greu si totusi si-au terminat studiile si nu toti au parte de o zana binefacatoare batrana si bogata. Si unii, mai ciudati, nici macar n-ar accepta, din orgoliul de a nu fi intretinuti de o femeie oarecare.
Stiu ce zici.
Dar a fost un singur imprumut, nu mai multe. Pana acum a muncit din greu. Dar serviciul e foarte solicitant si cand ajunge acasa nu mai are acelasi randament pentru studiu si in vara are licenta.
Aha
Tot nu l-ai accepta, nu?
Evident
În această situație, iată câteva ipostaze posibile din perspectiva Anei:
1. Ipostaza copilului interior din tine.
„Nu înțeleg! De ce nu pot fi eu suficientă pentru el? Cum de ea poate să îi trimită atâția bani, iar eu nu am nimic de spus? Sunt furioasă și mă simt mică. De ce el a ales-o pe ea să-i fie sprijinul financiar, în loc să mă lase pe mine să fiu acolo pentru el?"
2. Ipostaza adultului din tine.
„E greu să accept că există o femeie care joacă un rol atât de important în viața lui, dar trebuie să respectă realitatea. Aș vrea să înțeleg mai bine ce își dorește și ce înseamnă această prietenie pentru el. Poate că nu are intenții ascunse și, de fapt, doar încearcă să-și construiască un viitor. Dar ce înseamnă pentru mine această relație din afacere?"
3. Ipostaza eului rațional.
„E clar că relația lor e platonică și bazată pe sprijin financiar. Însă totuși, mă îngrijorează că acest tip de dinamică poate crea o dependență sau un atașament care nu mai este echilibrat. Poate că sunt doar eu, dar nu pot să nu mă întreb ce simte el pentru mine comparativ cu ea. Îmi doresc să știu clar ce așteptări are de la mine și dacă sunt loc pentru noi într-un viitor împreună."
Încearcă să te gândești ce ar face un adult, și așa si copilul din tine s-ar simti mai in siguranță.