In cazul unei aventuri atractia fizica e pe primul loc. De asta faci sex, ca te atrage fizic-altfel stai acasa si te uiti la Masterchef.
Esti mai complexat ca mine, acum nu zi ca mai esti virgin mergi la femei altfel astepti pana mori si nu iese nimic. Tu nu esti urat imi aduc aminte de poza ta dar problema e la ele sant ciudate si ne scot din sarite cu figurile care si le da in fata noastra
Ma pun in locul unei femei, si nu vad niciun motiv sau vreo dorinta de a face asta.
Daca tii la prietenul tau, vrei sa faca pasul asta cu cineva care-i place lui, cu cineva pe care iubeste, nu cu tine, din mila.
Cand ai face sex cu cineva?
In primul rând trebuie sa existe atracția fizica; iar tipul pe care-l masor de sus pana jos sa-mi placa cum arată de mor.
Nu ziceai tu ca nu merge fara atractie fizica? si daca a ajuns prieten(friendzone) nu prea are nicio sansa cu mila
Ce, voi baietii ati face asta din mila?
In primul rand, cu ce-l ajuta daca l-as dezvirgina? Cred ca i-ar face mai mult rau.
La partea cu aventura nu ma bag, n-am facut niciodata. Pot sa consider un barbat atragator si sexy, dar nu ma gadila nimic, nu simt nimic pana nu-l cunosc.