Da. Chiar acum mi se intampla acest lucru. E una dintre prietenele mele cele mai bune, suntem si colege, deci ne vedem aproape in fiecare zi. Imi place sa o privesc(mai ales mainile), sa o strang in brate, sa o ating... Stiu ca ma simt uneori atrasa de fete decat de baieti, dar pentru ea intr-adevar simt ceva mai mult. Nu cred ca i-as zice despre asta niciodata, ma multumesc sa ii fiu prietena.
Nu fiţi aşa timide, fetelor. Detaliaţi, detaliaţi vă rog!
@ anonimă, începusei atât de bine... de ce te-ai oprit?! Doar eşti... anonimă! Spune mai multe, eventual o fantezie cu colega, şi poate te putem sfătui cum să împlineşti acea fantezie. E MARE păcat să nu experimentezi sentimentele care te-ncearcă, dar şi mai mare păcat să nu împărtăşeşti experienţa cu noi, cei care te susţinem în această grea încercare a inimii. Astept sculat, veşti de la tine.
Buna,
Poate un sentiment de admiratie da. dar nimic mai mult. pur si simplu imi placea felul de viata al acelei persoane. dar nu pot spune ca nu mi-a placut aspectului fizic. Mi se parea fata perfecta! atata tot.
Eu da. mi s`a intamplat de multe ori. ba pe strada uneori ma uit dupa fete mai degraba decat dupa baieti
si pe colegamea o pup mereu pe gura doar o pup, nimic mai mult din pacate
Otonis: Ce as putea sa zic mai mult? E un sentiment care nu imi va fi niciodata impartasit de ea. Dar m-am gandit ca undeva, acolo se afla o fata ascunsa, nestiuta de nimeni asa ca mine care sa simta la fel si cine stie? Poate chiar am sa o gasesc. Am fi cele mai bune prietene. Sper ca acest lucru sa se intample cat mai curand si sa experimentez asa cum ai zis tu. Dar unde sa caut o asemenea fata?