Nu inteleg de ce faci diferenta asta ca doar fetele sasi raspunda, orice om rational poate raspunde, personal cred ca esti barbatul perfect, doar ca nu exprimi cele 3 lucruri fizicul unde e in ecuatia asta? tu expui doar partea pozitiva atat, fetele nu sunt rationale si emotive, ele nu stiu ce vor pentru ca cu toti suntem emotivi, vrem ceea ce ne place, esti un tip frumos, inalt te vor place fetele
1 In conditiile astea crezi ca ai timp pentru o relatie?
2 Sa intelegem ca vrei sa fii iubit pentru banii tai?
3 Exista site-uri de matrimoniale, dar totusi esti cam tanar pentru asta.
Sincer ar fi cazul sa incepi sa iti traiesti viata si in alte moduri pentru ca nu totul se rezuma la munca.
In fine erea doar o minciuna sa vad daca pune proastele botul la bani si sa vad care zice de aicia sa stea cu mine pentru banii.caca as avea banii astia m-as duce la curveee pana i-as termina
Telekom stai linistit frate nu mai ameninta ca am scris ca am 4 miliarde ca sa vad daca pune proastele(fete) botul la banii.si daca ar sta pentru banii stai linistit ca daca as avea eu banii astia mias luoa o masina tare as toca banii cu o prostituata o noapte dar nu pentru tot dea una sa ma verifice sume mai mari de 3000 lei n-am avut in banci.singur sunt dar din cauza ca mi-e frica sa vb cu o fata sa nu dau da dreacu cu iubitul ei daca are
anonim_4396 întreabă: