anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

PENTRU FETE:

Care ati mai incercat dupa o partida de sex protejat, dar s-a rupt prezervativul, sa spalati pur si simplu cu apa? Ati fost puse vreodata in situatia asta? Ati ramas insarcinate? Mie mi sa mai intamplat si am spalat bine cu apa calda si inauntru sa fiu sigura sa iasa tot si nu mai ramane niciunul din ala cu codita laughing) si n-am avut probleme. E chestia de noroc, sau trebuie luat neparat o pilula de urgenta? Mai exista vreun risc sa ramai insarcinata daca imediat dupa ce ai terminat "numarul' " speli bine cu apa? Astept raspunsuri ungent pls pana maine 16 oct.2009. Va pup si sa aveti grija cu prezervativele astea laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai mei nu au codita, au echipamente speciale de forat in cauciuc si kituri de supravietuire care ai ajuta sa traiasca pana la 20 de ani rolling on the floor
O sa propun ca animal de companie spermatozoidul, sa va fie rusine, daca nu se vad asta nu inseamna ca nu sufera cand ai killariti voi...sad

9 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai soro, cum naiba vise rupe voua prezervativul?! Va place mai hard, sau o faceti rapid, "blitz", fara preludiu, sau ce? Poti sa te speli o tona, daca e sa se lipeasca, se lipeste! Daca esti prea mica... du-te la un cabinet de planning familial, si primesti acolo! Dar ai mare grija, ca asta e o bomba hormonala, care, de regula, te cam da peste cap! - greturi, ingrasare, poate ceva mustati... dar decat chiuretaj si apoi steriltate... ai mare grija alta data, mai cu incetisorul, si cu mai multa tandrete, ca sa te lubrifiezi ca lumea! Daca tii la sanatatea ta! Daca nu...

| fabiola a răspuns:

Daca ar fi fost problema numai de spalat de ce s-au mai chinuit altii sa inventeze prezervativul! Nu era mai simplu, mai placut, mai putin stresant. Oricum apa o folosesti in ambele cazuri.Chestia este de noroc si sper sa ai!

| simoSTAR a răspuns:

Si eu am facut-o fara sa ma protejez, iar apoi ma spalam...si am avut noroc big grin

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Depinde cum speli pe "acolo"laughing.

Daca cu dusul.pai nu e bine deloc, pentru apa impinge spermatozoizii mai adanc.

Daca tu "mesteresti" ceva pe acolo, nu stiu. Din fericire nu am fost pusa in situatia asta, dar stiu ca cu dusul nu e bine deloc.
Cel mai bine e sa cumperi doua teste de sarcina si dupa vreo 14 zile il faci pe unu', si indiferent de rezultat ziua urmatoare il faci si pe celalalt.
O zi buna!

| Irina a răspuns:

Ai avut noroc pentru ca astfel de spalaturi nu te ajuta, ba mai mult iti fac rau pentru ca destabilizezi flora locala.

Răspuns utilizator avertizat
| crizantema a răspuns:

De ce ai nevoie de raspunsuri cel tarziu pana maine? De spalat sa zicem ca se spala... dar cat de bine? Pana unde te poti spala ca sa fi sigura ca nu a mai ramas "niciunul din ala cu codita"? Ai spus ca nu ai avut probleme...deci e noroc, dar nu te poti baza pe el la nesfarsit.Eu recomand pilula de urgenta in cazuri din astea, care din cate stiu eu nu ai voie sa o iei de prea multe ori intr-un an.Nu exista nici o metoda contraceptiva sigura 100%, dar pastilele contraceptive de lunga durata(care trebuie luate in fiecare zi, cred) iti dau o siguranta mai mare in privinta sarcini.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te speli cu apa si otet nu s probleme iti spun din propia experienta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Cel mai indicat ar fi "Pilula de Urgenta" - Postinor...
Parerea mea e sa nu te bazezi pe spalaturile vaginale si in plus nu prea sunt indicate deoarece schimba PH-ul vaginal.
Succes!