Perfectiunea este privita diferit de unii, eu una o privesc si cu defecte, caci alea atrag mai mult.
dar in esenta, un baiat perfect e ala care nu-ti iese din minte nici de-al dracu' si care numai gandindu-te la el, inima iti bate nebuneste, cu dorinta nebuna de revedere.
calitatile sau defectele sale sunt cele care te fac sa simti ce am zis mai sus, ramane sa descoperi ce te atrage.
N-am inteles o chestie niciodata.De ce pupezele au pergamente intregi de cerinte? De parca le-ar trebui mai mult de cinci lucruri!
Care sunt acele lucruri! Baga-ti-mi un franc in cont si voi dezvalui, fiindca nici nu stiti ce pierdeti, copiii mei!
Difera,depinde de gusturi
De exemplu mie imi plac baietii:
sensibili
protectivi
intelegatori
care ma sustin
comunicativi
inteligenti, sa am ce vorbi cu acel baiat
respectuos si cu bun simt
Din punct de vedere fizic vreau doar sa fie inalt si ochii albastrii dar lucrurile aceste nu sunt importante, cel mai important este sa te iubeasca, sa-l iubesti si sa simti ca esti iubita langa el!
Fizicul nu are prea mare importanta.
Funda?
Pentru mine...baiatul perfect ar fi dragut, amuzant si mai ales plin de viata (cred ca nimanui nu i-ar placea un molatic care nu face nimic)
Draga...nu exista baiat perfect, fi u insuti, iubirea ta pentru acea fata o sati arate cum sa te compori, fa-o mereu sa rada vorbestei frumos fa-i complimente fi dulce cand esti cu ea spune-i mereu cat este de frumoasa spune-i ca are un zambet minunat :X:X deci mai exact baiatul perfect este acela care stie sa iubeasca:X
Basme in fine, o fata vrea in primul rand un baiat care sa aiba un aspect fizic placut (demonstrat)
sa fie realizat financiar(demonstrat)
restul vine din educatia ta, sa fi moral, cult, serios, sincer etc in principiu eu have eu have grils no money no grils
Ce demonstraţii, măi omule?
Nu mă mai vârî pe mine in eşalonu' ăla din nu ştiu care studiu social, ca şi cum m-ai cunoaşte.
Omul nu e obiect inanimat, in caz că nu ştiai, şi deci nu funcţionează pe baza unor legi universal valabile. De marjă de eroare ai auzit?
Scuza-ma tu nu vrei unu frumos nici unu bogat
Nu sunt ipocrită să susţin că aspectul fizic nu contează deloc. Dar nu caut, nicidecum, un super-mega-ultra-fotomodel. Sunt foarte flexibilă in ceea ce priveşte infăţişarea, iar dacă mă indrăgostesc de mintea unui bărbat, infăţişarea lui devine din ce in ce mai plăcută, mai atrăgătoare, mai incântătoare in ochii mei.
Cât despre aspectul financiar...de ăsta chiar mă doare-n cot. Poa' să fie lefter, din partea mea.
Inteligent, altruist, onest, integru, inţelept, protector, franc, cult, rezervat in genere şi vulnerabil numai cu mine, devotat, sincer, ferm, modest, afectuos, sensibil la nevoile mele, statornic, empatic, virtuos, calm, cordial, intransigent, energic in toate şi duios numai cu mine, realist, echilibrat, sigur şi stăpân pe sine, categoric in convingerile sale, tandru, fidel etc., (evreu).
Aaaaha...
Asta spuneam şi eu.
Păcat că nu-s evreu...
Ha ha.
Consideri că e singura,, cerinţă'' pe care nu o intruneşti dintre toate cele enumerate?
Da. (și "sincer", "franc", "onest", "sigur pe mine" și "categoric în convingeri" le-am împușcat dintr-un foc). Care-au mai rămas?
Toate restul...
...modestia, cu siguranţă.
Drace, mi-a scăpat... Mă gândeam că mă păcălești și o stipulezi în contract după încheierea lui.
Sarac?
In afara de calitatile insirate de tine mai am si altele;
Prost, afemeiat, rau, criminal, urat, pervers, neam-prost, jogodie, cretin, idiot, scandalagiu, betivan, hot, lenes, pierde-vara, sarac si ma fac evreu, deci adunate cu celelate calitati eu zic ca a dat norocu' peste tine daca te casaroresti cu mine, in tamp ce te iubesc te rup si cu bataia. Deci grabestete sa nu ma pierzi, caci cu pretentiile pe care le ai tu, ramai nemaritata, asa ceva nu gasesti, poate doar evreu dar e cam naspa ca ei nu se casatoresc cu alte natii.
Intrebarea solicita descrierea unui bărbat PERFECT.
Sunt perfect conştientă că acesta nu există.
Posibil sa imi risc viata in acest moment, dar fetele mereu spun ca nu conteaza anumite criterii si tocmai criteriile acelea le fac sa rada de un tip sau sa isi bata joc de el. Baiatul perfect este acela care se simte bine asa cum l-a lasat Dumnezeu (aici nu ma refer la situatia materiala, adica daca Dumnezeu te-a lasat sarac nu stai asa, faci ceva sa te ridici). Cu totii avem calitati si defecte, depinde doar de cine se uita la noi, pentru ca unele ne pot vedea oribili dupa defecte, iar altele draguti, amuzanti. Dar sa fim seriosi, cati dintre voi nu ati vazut fete care vor baieti sa le iubeasca dar ele umbla dupa cei "rai"?
Calitatile baiatului perfect difera de la fata la fata dar pentru mine la un baiat conteaza:sinceritatea, iubirea care o are pentru mine, intelegerea, sa aiba simtul umorului, sa fie dragut si multe altele!
Eu am făcut multe fete să râdă, dar sunt şi destule care mi-au zis că-s nesimţit şi insensibil pentru asta, Unde greşesc?
A, apropo, ălea erau fetele pe acre mi le alegeam drept ţintă pentru miştouri.
"sa razi" poate.
Deci... As putea sa insir o groaza de calitati. Dar baiatul "perfect" este doar un vis pe care doar Dumnezeu are puterea sa ti`l indeplineasca. Pentru mine nu exista baiatul "perfect". Pentru mine exista doar "acel baiat" pentru care sunt instare sa zambesc la orice ora si caruia sa ii pot vorbi fara sa`mi fie teama ca ma mai aude cineva. Baiatul perfect este doar o iluzie, o inchipuire nu exista. Dar "baiatul acela" este ceva real. Poate nu este perfect. Dar il iubesc...
Pai ca aspect fizic nu prea conteaza deoarece frumusetea e trecatoare...
Moral mie mi'ar placea sa fie:
-Amuzant
-Iubitor
-Atent
-Romantic
-Intelegator
-Putin indraznet (nu peste masura)
-Sa nu fie mincinos
-Fidel
-Tandru.
NU EXISTA ASTA CA BAIATUL PERFECT.
Tu il faci sa fie perfect prin faptul ca il iubesti si da din momentul asta baiatu este perfect :X
Daca te face fericita, e mereu alaturi de tine :X
Depinde,dupa ea iti dai seama. daca e bagaboanta stii ce o intereseaza, iar daca e ok..ar trebui so intereseze sinceritatea si chestii de genu.
Pai pentru mine baiatul trebuie sa fie in mai multe feluri:
Romantic
Generos
Atent
Darnic
Iubitor
Plin de energie
Dragut
Amuzant
Atragator
Intraznet
Fidel
Tandru
Protector
Inteligent
Sa ma sustina
Sa nu ma insele
Sa fie sincer
Sa fie intelegator
Sa ma protejeze
Sa nu ma minta
Deci asta ar fi baiatul perfect pentru mine.Pe langa astea mai aveam inaca100 de pus dar nu le scriu acum.
Si vreau sa va spun ceva.
Eu cand m-am mutat la o alta scoala acolo erau doar baieti frumosi si mie mi-a placut de mai multi dar la rand se apropiau incet de mine si atunci cand a trecut un baiat pe langa mine am simtit ceva in sufelt.
Deci asta vreau sa va spun. Aveti grija pe cine iubiti ca acea persoana se poate preface.
Eu sunt sigura de asta ca am trecut prin multe dar mi-am gasit sufletul pereche.
Deci mult succes si voua.
Bafta!