| AllTogether a întrebat:

Pentru fete...care sunt calitatile unui baiat perfect?

39 răspunsuri:
| 4b a răspuns:

Perfectiunea nu exista printre oameni...

| Kazimir a răspuns (pentru Dumnezău):

Bine zici... mie nu-mi pasă decât să o aibă mare ca atunci când ma penetrează sa ma simt ca o sperietoare de ciori într-un lan de grâu cu maci frumoși peste tot (vai ce romantic sunt). p.s. nu glumesc.

| NoShit a răspuns:

Sensibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

Intrebarea solicita descrierea unui bărbat PERFECT.
Sunt perfect conştientă că acesta nu există.

| JamilaGizeh a răspuns (pentru denymar):

"sa razi" poate.

| powerofasmile a răspuns:

Sa fie cat se poate de imperfect. ^ ^

| Hombre a răspuns (pentru Dumnezău):

O sa-ti bag o capra in gura bai legionare ca esti prea indulgent, care cinci lucruri mă!? un singur lucru ii trebuie frate, o maciuca buna si imblanzesti cea mai nabadaioasa fiara cu pretentii.

| Hakuouki a răspuns:

Posibil sa imi risc viata in acest moment, dar fetele mereu spun ca nu conteaza anumite criterii si tocmai criteriile acelea le fac sa rada de un tip sau sa isi bata joc de el. Baiatul perfect este acela care se simte bine asa cum l-a lasat Dumnezeu (aici nu ma refer la situatia materiala, adica daca Dumnezeu te-a lasat sarac nu stai asa, faci ceva sa te ridici). Cu totii avem calitati si defecte, depinde doar de cine se uita la noi, pentru ca unele ne pot vedea oribili dupa defecte, iar altele draguti, amuzanti. Dar sa fim seriosi, cati dintre voi nu ati vazut fete care vor baieti sa le iubeasca dar ele umbla dupa cei "rai"?

| Maier_Anda_1998 a răspuns:

Pai pentru mine baiatul trebuie sa fie in mai multe feluri:
Romantic
Generos
Atent
Darnic
Iubitor
Plin de energie
Dragut
Amuzant
Atragator
Intraznet
Fidel
Tandru
Protector
Inteligent
Sa ma sustina
Sa nu ma insele
Sa fie sincer
Sa fie intelegator
Sa ma protejeze
Sa nu ma minta

Deci asta ar fi baiatul perfect pentru mine.Pe langa astea mai aveam inaca100 de pus dar nu le scriu acum.

Si vreau sa va spun ceva.
Eu cand m-am mutat la o alta scoala acolo erau doar baieti frumosi si mie mi-a placut de mai multi dar la rand se apropiau incet de mine si atunci cand a trecut un baiat pe langa mine am simtit ceva in sufelt.
Deci asta vreau sa va spun. Aveti grija pe cine iubiti ca acea persoana se poate preface.

Eu sunt sigura de asta ca am trecut prin multe dar mi-am gasit sufletul pereche.
Deci mult succes si voua.
Bafta!